返回列表 回復 發帖
原帖由 dororo 於 2006-8-5 10:12 PM 發表

幫你賣埋廣告~
唔話得啦掛~;P
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 echobe 於 2006-8-5 10:14 PM 發表

我諗開心快活
溝女中:lol
x2
忘了那一年......是否真的忘記了.......等待時間的證明.......
原帖由 泰利26 於 2006-8-5 10:10 PM 發表

$50 買,好過無la,下期仲有$60000大獎,記住捧場呀各位~~~:lol
下期要買六合彩啦~:lol
原帖由 echobe 於 2006-8-5 10:20 PM 發表
有人係劇集吹水賣廣告呀~~

http://www.tvbnow.com/viewthread.php?tid=8407&extra=page%3D1
呢d要高層搞先得~
要發信通知~
原帖由 echobe 於 2006-8-5 10:27 PM 發表

>:D<=welcome ~~~~~~~~
咁我以後用X(對你~~ X(
抵佢啦~:lol
原帖由 echobe 於 2006-8-5 10:32 PM 發表

管家~~
X(
對你好係冇用~~~~
無錯~
不識好人心~:@
原帖由 allornothing833 於 2006-8-5 10:34 PM 發表

你的這個---> >:D<
真的令人吳會了...;P
仲駁添呀~:@
哇~
申請左半個鐘就搞掂~
不愧為外父呀~
恭喜~
而家個RANK越黎越高~
原帖由 echobe 於 2006-8-5 10:40 PM 發表

冇黎架~~
外星語言 :L
我係話~
版主同見習個rank~
而家升到18同17~
原帖由 allornothing833 於 2006-8-5 10:41 PM 發表
rank18...
痴線的...
恐怖呀~:lol
原帖由 dororo 於 2006-8-5 10:43 PM 發表

都吾明
你睇下~
你個名下面係咪多左好多太陽呀~
咁個係rank黎嫁~
原帖由 dororo 於 2006-8-5 10:42 PM 發表

echobe  2006-8-5 10:42 PM 金錢 1000 元  積分轉出
外父你係咪派錢呀~:lol
原帖由 echobe 於 2006-8-5 10:45 PM 發表

係喎
你玩遊戲區時要做 research 喎~~
你要話比我聽邊個 game 好話同搵最多 $~~~
hahahahahha
其實得9個game~
整體黎講好悶~
每個game e+最多都係揾到50蚊咋~
玩一陣就無隱~
原帖由 allornothing833 於 2006-8-5 10:46 PM 發表
dororo,,
去版主會議室介紹下自己啦~
無錯~