返回列表 回復 發帖
我也来抢奖金
生活中若沒有朋友,就像生活中沒有陽光一樣。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-8 04:49 PM 發表

我走先啦..
你没开msn
原帖由 manyiu 於 2008-10-8 04:50 PM 發表

我掛住你地, 咪入黎行個圈囉! 我而家先去睇搜神傳!
你还没看。。。
原帖由 manyiu 於 2008-10-8 04:51 PM 發表

你大把 $$$$, 唔洗搶啦!
你多过我。。
原帖由 mickeybblim 於 2008-10-8 04:53 PM 發表

开咗啦...快5点啦
现在才开。。
原帖由 manyiu 於 2008-10-8 04:55 PM 發表

梗係多過你啦! 因為我唔賭 $$$$ 囉!
我帮你赌,好不好。。
快来抢奖金。。。
奖金是我的。。。哈哈哈
原帖由 wongjj 於 2008-10-8 05:02 PM 發表

u want manyiu sent u $$$ ...赌$$$.....win jo then not pay her????....u...rob...her$$$
我帮她而于。。。
你要也可以。。。

放来也没用。。。
原帖由 wongjj 於 2008-10-8 05:04 PM 發表

u win jo ma???

if u win, then i can get 1,000,000 from u lei
u give me 50万 first...
原帖由 wongjj 於 2008-10-8 05:11 PM 發表

i give u 50万 then u give me 100万
快给我。。
原帖由 wongjj 於 2008-10-8 05:18 PM 發表

my boss just sent jo $1,000,000 to u la~~u just sent me $500,000 la
done want...
原帖由 wongjj 於 2008-10-8 05:30 PM 發表

...mr lai...大話精
你不可以酱说我。。。。
原帖由 wongjj 於 2008-10-8 05:53 PM 發表

haha~~mr lai~~i got it la~~thanks
不用客气。。。
原帖由 wongjj 於 2008-10-8 06:23 PM 發表
i go to bed la~~v. sleepy~~cu mr lai~~

bye boss
bye bye ...