返回列表 回復 發帖
馬匹資料

所屬練馬師              在港現役練馬師                            告東尼                            鄭俊偉                            告達理                            方嘉柏                            霍利時                         ...
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 19:53
帮我拣几只
1-3班每班3只,其他你话事。
簡左4隻,全部4歲馬,都係約翰摩亞

另外你係唔係想搵阿叻d馬,叫咩名架,好似無得seach馬主
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 20:13
我知鬼,我都吾识马概
牛精巨星(085)
http://www.hkjc.com/chinese/racing/Horse.asp?HorseNo=L304
出生地 / 馬齡         : 澳洲 / 5         練馬師         : 告東尼
毛色 / 性別         : 栗 / 閹         馬主         : 王永強
進口類別         : 自購馬         現時評分         : 085
今季獎金* ...
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 20:19
第1班 : x  x  x
第2班 : x  x x
第3班 : x x x

可吾可以甘阿老板
我完全吾知边只系几班
第一班:軍事攻略(123) , 共創未來(112) , 飛闖(109) , 卡達聖(107)

第二班:牛精巨星(085) , 喜蓮智星(087) , 一定爆(094)

第三班:天賜福星(072) , 魔幻大師(080) , 勁闖駒(073)

ok ...
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 20:31
有劳,有劳。
劳务费1亿,小小意思。
劳务费1亿???

唔洗咁客氣喎,不過你送到就要啦,開遊戲都好

我仲想話,不如同你夾份,我唔想再簡多次10隻
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 20:48
d马甘便宜,你自己做马主都得啦
我唔係炎貴,只係好鬼難簡,又唔知咩頭咩路

好在有得中途加入,我想簡d有份跑一級賽果d馬,不過又唔知到時佢地有無報名
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 21:04
么香港吾系个个都识马概咩
同一班最多3隻咋, 小心呀
威猛哥 發表於 2011-8-5 22:44
收到
你系米应该开过张新贴专门用黎买马,呢张帖甘乱我怕你睇到眼花。
第一班:軍事攻略(123) , 共創未來(112) , 飛闖(109)

第二班:牛精巨星(085) , 喜蓮智星(087) , 一定爆(094)

第三班:天賜福星(072) , 魔幻大師(080) , 勁闖駒(073)

第4班 明海光輝(058)

我睇岩拉,各位老板吾好同我争
我真係會眼花咖, 不過我真係會抄去一個新帖, 顯示你地的選擇. 不過我唔可以24小時stand by, 暫時希望你地忍耐一下.
又或者你地可以加大d字->5, 上埋色, 就易分別. ...
威猛哥 發表於 2011-8-5 23:06
你要开张贴俾人睇下边d马俾人买左,吾系可能会重复买同一匹马。
一定爆(094)
JackyNelson 發表於 2011-8-5 23:51
我中意牛精巨星
你係唔係志在參與架咋???
如果係的話,我幫你簡埋喇
huhut6432gj 發表於 2011-8-5 23:54
顾问费1亿
第一班:軍事攻略(123) , 共創未來(112) , 飛闖(109)

第4班 明海光輝(058)

運財童子 2 秒前 TVB 12900000 元  積分轉出  
唔好簡佢果d喇 8歲馬都夠膽死比你
huhut6432gj 發表於 2011-8-6 00:11
老马有火
虛火
huhut6432gj 發表於 2011-8-6 00:15
跑完1场瓜左点算