返回列表 回復 發帖

[英超-阿记主场迎接阿伯 - 赛前&赛后+精神支持+讨论区]

,  描述: 成绩:阿仙奴 1-1 伯明翰

阿仙奴 vs 伯明翰

[英超-阿记主场迎接阿伯前&后++区]

日期: 2008年1月12日[星期六], 香港時間 11:00p.m開賽

地点:Fly Emirates Stadium

希望大家一起分享

[最新消息]+[赛情分析]+[专业评论]+[赛后检讨]+[官方情报]

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我估计以下阵容

4-4-2

Almunia

Sagna      Gallas        Senderos   Clichy

Hleb   Fabregas   Flamini   Rosicky

Bendtner  Eduardo

后补球员:-

Fabianski       Hoyte               Diaby            Gilberto       Adebayor

原帖由 bernardlhtan 於 2008-1-10 09:47 PM 發表
希望可以看到一条像样的后卫线!!
放心啦,如果Gallas归队,:onion14:
应该可以提高我哋嘅防守指数!
呢场波我估计阿仙奴应该要放超过一粒!
盘口应该会行到1粒/1粒半。
如果多人支持,
可能仲会去到1粒半。。。
大家点睇???
Sport Game 盘口 枪手让1粒半两粒 (1。75)-- 大家多多支持啦!

回復 #8 bernardlhtan 的帖子

如果Ade冇受伤,
一定係正选!
依家(2008年1月11号)暂时得到嘅伤兵资料係:-
呢六位球员之中,Walcott同Persie肯定冇得落场!!

1. Hleb - Sprained Ankle Injury
2. Adebayor - Hamstring Injury
3. Senderos -  Sprained Ankle Injury
4. Djoure - 腹股沟受伤
5. Robbin v Persie - Ankle Injury (旧伤)
6. Walcott - 扭伤了脚踝

回復 #12 crashersus 的帖子

哈哈,虽然依家伯队仲冇乜成就,
但我就认为应该小心行事。。。
前一场对曼联都係一球之差!
如果侅90分钟攻唔破龙门,
就白白冇咗两分咯。。。

呢期我觉得阿仙奴放粒半/两粒真係太高咗,
分分钟係"赢波输盘",
依家伯队上半季对上强队都係发生呢啲情形。。
大家小心惟妙!!

伯队为"保级"而战,
而枪手就为"冠军"而战,
侅两日失去6位球员嘅Wenger,
会点样安排啲球员?
值得我哋期待!!

回復 #15 洛仔 的帖子

哈哈!!
吓得我啊,仲以为你来搞"事"啊。。
好采我都同你几"熟",
(清楚你为人)
如果唔係,可能会扣分呷,,,哈哈

回復 #17 洛仔 的帖子

哈哈,昨日我都唔觉意同Bernard兄发咗個重叠Post,
(我迟佢一分钟):024:
之后我就将自己嘅Post处理咗,
呢啲事应该会时常发生,
但我知道大家都唔係专登,:onion14:
大家都係想多啲人分享,
唔驶担心,我知道你嘅诚意。
希望以后可以多多交流啦。。。:onion18:
Bernard係呢度最活跃嘅会员,
所以我都想趁呢個机会多谢"你哋"两位一路来嘅支持。
仲有最近我睇到利记嘅Raishin兄都非常努力。
希望大家一齐加油啦。。。
好少论坛可以有啲"唔同"俱乐部会员一齐坐底"讨论",
我哋TVBNOW算係非常成功啦。。。
希望今年大家都係冠军啦。
(有咁多杯可以咯。。。哈哈)

回復 #20 洛仔 的帖子

哈哈。。
你仲冇结婚,
"一支公"冇问题啦。。
我星期六有时要陪老婆。。
你就四强一齐来!
我就五强啊!!
原帖由 洛仔 於 2008-1-12 12:31 PM 發表

乜你結左婚架la...

咁你今晚5好咁''粗勞''la..
哈哈,
我会小心身体啦,
因为依家枪手已经伤咗6位球员,
再家迈我就好难囖冠军啦。。。