返回列表 回復 發帖
FANTAYS组合重要宣布:

由WEEK4开始,各位教练,队长&组员唔驶再报告"每期得分"!
因为小第终于用咗一日时间来写好"自动更新"方程试。
由今日起,希望大家尽量避免更换组员,组员职位,
如果真係"避不得已",请留言/PM我。
希望大家明白小第为咗方便大家,
所以先写底以下"自动更新"方程试。
如果大家想继续报上得分,小第同样欢迎!

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
YAHOO FANTASY唔知搞乜??
Week 4冇赛事,结果所有人都吃零蛋。
如果下星期由WEEK5开始计起,
估计我都会跟返佢哋一样,
方便日后计分。。。唔知各位有任何意见??
原帖由 canz85 於 2008-9-7 09:18 PM 發表

wow..perfect!!!

正话: 有jack兄在大厅,TVBNOW足球部唔晒惊。。
华仔如果有时间肯定可以做到更好!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-7 07:09 PM 發表
week4全部人吃鸡蛋?
如冇意外,下一期我估计应该都由"WEEK5"开始!
原帖由 feimiao0 於 2008-9-7 09:39 PM 發表
咁即係大家都係冠军

有无奖金先
肥猫兄,咁现在宣布FANTASY正式破产。。。
多谢嗮各位下载我嘅-->排行榜

feimiao0   jim5655   chfong2   wlt1110   canz85   devin  

如果有乜需要补匆请告诉我。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-7 11:34 PM 發表
我按了下载文件,过后cancel了,是什么来的?
Cancel??冇可能,
麻烦WLT兄再试下睇。。。
我做到好辛苦咖。。
原帖由 bmoon1977 於 2008-9-9 02:48 PM 發表
英超不是休息2周吗?
谢谢jackson兄的方程式咯....
英超WEEK4休息!
而WEEK5正式开始,
截止日期:Week 5 (deadline: Sat 13 Sep 5PM )
快D购买球员啦。。。。
原帖由 devin 於 2008-9-9 08:32 PM 發表
一早就买左,

不过deadline前会换受伤的球员。
哈哈。。。我今晚都会买定D球员!
另外想通知各位组合教练,队长&参赛者!
侅WEEK5开始,大家唔驶再报告得分,
小第WEEK5开始会为大家UPDATE所有得分,
而你哋净係Countre Check自己组合嘅得分就完事。
如果有差错,欢迎PM我!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-11 01:10 AM 發表

哈哈,又要麻烦你了,不过爽了我们不需要报告
因为我觉得以"长远规划"来遘,
真係对参赛者造成一种负担,
所以就自己UPDATE。
大家净係负责买球员就得啦。。
大家唔驶咁客气!
听日就係Deadline,而Robinho,Pavlyuchenko 等球星仲冇得买。。。真係有D失望!
原帖由 devin 於 2008-9-12 01:54 PM 發表

本来想等一开始低价买入,

点知冇得买,

以后有表现的话价钱就提升咯。。
发觉Yahoo 嘅FANTASY的确唔係几好!
可能下季改另外一個网站。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-12 10:15 PM 發表

可以考虑espn的。。。
除咗ESPN,我几個朋友都有加入之前有会员提议嘅premireleague.com。睇下可能下季我哋转码头。
原帖由 chfong2 於 2008-9-13 03:14 PM 發表
大家有没兴趣加入我的League玩玩?

http://fantasy.premierleague.com/

Code to join this league: 9038-3222
如果有时间就冇问题!
但依家我就连自己果队都搞唔掂。。。
非常多谢chfong兄邀请。。。
大家一齐努力+加油啦。。