返回列表 回復 發帖
原帖由 devin 於 2008-9-18 09:17 PM 發表
哈哈

jackson兄已经为我们发出胜利的宣言。

其他队伍要小心咯
嘻嘻!梦幻足球五虎将要发威啦。。。。
原帖由 canz85 於 2008-9-18 10:31 PM 發表

那我们就必需求神拜佛啦。。
哈哈。。。华仔嘅组合都唔弱!
相信一定同样有机会获得冠军。
係呢,我少见到杰少上嚟呢度??
原帖由 wlt1110 於 2008-9-19 12:13 PM 發表

唔使惊,feimao系大厅!  
暂时我觉得Feimiao兄嘅表现最稳定!
而且仲多次获得头三名!
原帖由 devin 於 2008-9-19 08:59 PM 發表
这期各位大哥有什么好介绍??
哈哈!接受就冇啦。。。。
但估计呢期好多人会买利记球员!
因为睇好主场可以赢升班马!
原帖由 devin 於 2008-9-19 09:20 PM 發表
我都选左几个liverpool球员,

只是不知贝帅会不会对升班马来个大轮换。
贝帅用兵好难抓摸,
我觉得分分钟佢唔会放Gerrard&Torres落场,
等如果真係唔能够领先,
先考虑最后30分钟放呢两位重量级人马!

我比较睇好Spurs应该会赢波,
如果再输,Ramos肯定地位不保。
原帖由 HIDE 於 2008-9-20 11:01 AM 發表
阻我拿冠軍者死
哈哈!呢度有成87位会员加入。。。

咁其中果86位性命受到威胁。。。

HIDE兄有乜好接受呢??
Di Michele。。。点解Yahoo Fantasy冇得买呢??
入两球仲助攻一球。。。犀利犀利!
第一次落场就有呢個成就,
睇来Cole或Ashton有竞争对手。。
原帖由 wlt1110 於 2008-9-21 12:38 PM 發表

可惜,事与愿违,利物浦主场平球。。哈哈!!!在英超只能拿一分,不过在tvbnow fantasy后卫有不错的分数,可惜前锋的分数还少过gerrad。唉!
WLT兄遘得啱!
呢期FANTASY 英超所有后卫都攞高分,
我暂时嘅得分都係由后卫奉献!
中场同前锋就惨喇!!!
原帖由 devin 於 2008-9-21 01:18 PM 發表
没想到我最高分的球员是最便宜的 Robinson。

利记昨晚的表演令人失望,

一点都没有打红魔时的气势,

一直射飞机,连Shoot On Target都少。
哈哈。。。Devin两位前锋都来自利记,
可惜昨晚佢哋唔能够发挥,
冇错,Torres就连SHOOT ON TARGET都少咗好多!
期待今晚曼联大战车仔!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-21 12:55 PM 發表

我剩下两名中场和前锋帮我拿高分了
我都係靠嗮两位今晚落场嘅前锋!
相信好多人都买咗Robinho&R. Pavlyuchenko
各位如果有买Everton球员嘅参赛者唔驶紧张,
因为大家可以去CHECK下所有Everton球员,
有80%係仲没UPDATE!

就如 Tim Cahill & Osman 两位球员 同样有入波,
(以上两位都冇黄卡,红卡)
但得分=0!
而对 Philip Nev 因为入[乌龙球],
理应有扣分,但得分又=0!

如果大家check下 Everton 球员嘅 Match Played,
最多都係--->4场!
所以我有理由相信 YAHOO FANTASY 係仲没 UPDATE。

就因为呢個原因,
所以我暂时唔会开-->排行榜!
因为费事开咗又改。。。。。
敬请大家留意!

ps:Devin兄唔驶担心,你同我都有买 Tim Cahill,
        所以我哋应该仲有份加。。。
原帖由 devin 於 2008-9-22 06:28 PM 發表
我还以为没得加咯,

因为我看到买yakubu的人有分数。
冇错,Yakubu的确有分,
但佢嘅Match Played都係一样四场,
所以我认为 YAHOO 真係仲没UPDATE。

你仲可以睇下Tim Cahill嘅Goal Scores = 0
所以我可以肯定係完全仲没计分。

下季的确可以试下换码头。。。。
就去FANTASY PREMIRE LEAGUE啦。。
入嚟通知下,WEEK3 & WEEK5 组合奖金已经派嗮。
如果错漏,请PM 我。
多谢嗮!
原帖由 wlt1110 於 2008-9-22 09:19 PM 發表
我没有的
最近呢两期你组合成绩冇咁标清。。。
可能WEEK6冠军係你哋呢??
Feimiao兄咁高分。。。哈哈!
原帖由 steve86 於 2008-9-22 09:15 PM 發表
多谢晒。。。
收到啦。。。
贡献最少的一位!!
唔驶客气,各人赛事同样已经派嗮!