返回列表 回復 發帖
原帖由 wlt1110 於 2008-10-7 12:18 AM 發表

哈哈,请问你们的二奶是否有毒的吗
绝对天然!冇任何不良成份。
原帖由 wei23 於 2008-10-7 12:30 AM 發表
thanks !i hope we team can keep the *from*
恭喜嗮wei兄,
大马组已经开始发力追上嚟。。。
原帖由 chu553358 於 2008-10-7 12:25 PM 發表

從呢幾場睇 其實wood兄已經進步很多了
反而我就.....
如果真係想換位 我贊成devil繼續做教練
而jackson兄做隊長 (因為表現穩定)
我地繼續做球員 因為無壓力 ...
绝对同意!Wood兄 已经有进步。
另外 多谢chu兄建议我做队长。。。
但都希望steve兄 & devin教练 可以俾意见。
因为我哋係 最合拍嘅组合 所以团体精神至上。
友谊第一  比赛第二。
ps:哈哈。。。所以时时都攞第二?
原帖由 devin 於 2008-10-7 06:22 PM 發表

其实我们组的组员实力都很平均,

边位做教练或队长都没问题的

如果不是可以考虑 jackson兄做教练,

steve兄做队长

我们呢就做队员。

下期想玩下野

应该不适合做教练或队长。 ...
既然教练都咁遘 咁下一期暂时就由 我做教练 steve兄做队长
但有条件。。。。如果下一期你高分过我,
我一定要你做返 教练 嚟带领大家摆脱二奶称号 。。。。
嘻嘻:我知道你下一期要玩乜。。。
组合名字:《TVBNOW》梦幻足球
教练名字:jacksonkua
队长名字:steve86
会员名字:devin
会员名字:chu553358
会员名字:woodstock1221

为期一周(WEEK8) 之后 由devin代替jacksonkua。
原帖由 devin 於 2008-10-7 08:38 PM 發表

你又知我玩乜??

我应该会考虑买下爆冷队。

通常国际比赛后豪门的球员都有心无力,

决定玩下野
哈哈。。。之前你侅[发问/讨论区]已经遘过啦。。
所以我记得 但距离依家仲有大把时间,
而D球员踢国家赛事又可能受伤返嚟,
所以我可以慢慢 SHOPPING 都没迟!
原帖由 canz85 於 2008-10-7 09:59 PM 發表
JACK教练记得留条生路行呀。。。
小弟也在此恭喜你得到亚军。。
哈哈。。。其实我有作过详细分析!
咁多位参赛者之中,
你同你组嘅C L Beh 係近期获得最高得分嘅参赛者。
尤其是Beh兄最近三轮都排侅前十位,
所以如果以 表现稳定 嚟遘
你哋係90几位中嘅高手。。。
而都係呢個原因 所以靓仔一族 组合积分已经排第一!!!
原帖由 wlt1110 於 2008-10-7 10:32 PM 發表
大家都推来推去
devin的idea不错,可以考虑
哈哈。。。devin兄肯定係 实力派 啦。。。
原帖由 canz85 於 2008-10-7 10:55 PM 發表

幸运而已。。。希望幸运之神能眷顾我们到终点吧。。
JACK兄。。不如你们开个贴子来给大家讨论每周赛事,让你们这些球坛老手给予些专业的看法与意见。。大家一起吹波经。。。你觉得怎样呢? ...
绝对欢迎!"球坛老手"。。哈哈!过奖啦。。。。
可惜英超休息长达十日 希望唔会冷场啦。。。
记得嚟分享下你嘅专业意见!
原帖由 wlt1110 於 2008-10-7 11:59 PM 發表

绝对支持,到时我一定选一场来推介给会员,如果我开的贴上中波胆,希望有钱收。。是tvb币啦。。。。。  
建议WLT 兄嘅TIPS(帖士)可以开侅 [足球投注攻略討論區]以便带旺果区。

可能到时有会员跟你心水,然后请你吃嘢都没定。
原帖由 steve86 於 2008-10-7 11:14 PM 發表

赞成!!!吹波经最HAPPY!!!
哈哈。。。咁以后可以集中吹波经啦。。
有关利记:steve兄,华仔
有关曼联:wlt兄
有关阿仙奴:小第
有关车仔:devin兄。
嘻嘻。。阵容都几唔错!
原帖由 chu553358 於 2008-10-8 05:26 PM 發表

如果你少於80分以下 ............ ............ ............
哈哈。。。steve兄。。。唔好咁大压力!
但记得唔好卖咗你 [利记双宝]!
原帖由 devin 於 2008-10-8 08:42 PM 發表

Liverpool下轮主场打 Wigan,

买左 liverpool 双雄的 steve兄 一定 dim 啦。。。

80分队他来讲简直易如反掌啦
曼联好似仲掂!主场对垒西布浪!
我有C罗 再买迈Berbetov就成事啦。。。
原帖由 steve86 於 2008-10-8 10:25 PM 發表
哈哈。。。只要有我一日。。。都5会卖走利记双宝。。。锡晒他地。。。

只要大家支持利记,利记双宝进波,80分一定唔是问题!!! ...
利记双宝如果冇受伤,的确可以长期Keep住!
尤其是Gerrard 无论利记赢或输 只要佢有落场
得分至少都有5分。
另外一位就係车仔嘅 Lampard!
期期都咁高分 目前为止仲係全英超 SOT 最高嘅球员,
相对嚟遘 曼联 阿仙奴 中场方面就比较冇咁特出球员,
C罗净话踢两场 法仔又最近呢几场先有超过10分。
可能係属于慢热。。。。。
其他球队?? 仲係睇好热刺有能力反弹。
而 Newcastle 都渐入佳境。
Fulham 俾人有心无力。
Wigan 太过依赖 Zaki & Valencia!
West Brown = 要问wlt兄先知 因为佢买咗几位 西员。
原帖由 devin 於 2008-10-9 09:45 PM 發表

哈哈,

从上一季我就一直买数据之王----Lampard。

Lampard 分数平均,

买得过架。。。
所以话我已经 走宝。。。。
依家 兰帕 要成18-19蚊,
有咗C罗 已经买唔落手!