返回列表 回復 發帖
                吸尘时间到
GOOD MORNIG CAMMY... ^^
大家好呀^^ 跟你们打招呼过后 ,我又要闪啦:onion05: 。。。。。。
原帖由 Qkwow 於 2008-6-20 09:32 AM 發表
有点覺得有時應該做CD-ROM好D..
貼post又唔加分..:024:
貼錯就即時扣分..

做CD-ROM齋打幾隻字仲隱陣
wow兄。。。你是指那一区???
我来也:onion05: 。。。有没有人呀 。。。
         清洁时间又到啦,
原帖由 cck_my 於 2008-6-24 05:57 PM 發表
辛苦啦!
CCK 兄^^辛苦都是为了两蚊钱
原帖由 cammy8080 於 2008-6-24 06:17 PM 發表
兩蚊??我有無睇錯呀
是呀 。。。。做一做 ,存一存  ,都不够钱建老婆屋
原帖由 mickeybblim 於 2008-6-24 06:21 PM 發表

不够买nasi lemak tambah ayam....
BANG ,NASI PUN TAK CUKUP DUIT BELI LOH HAHA
原帖由 cck_my 於 2008-6-24 06:21 PM 發表
:onion03: 都不够买糖果吃!
好彩,还有得买三粒HACKS....
原帖由 raytian 於 2008-6-24 06:22 PM 發表

:onion14: ''对啊~加telur都要RM1.40了!
那粒蛋还是过夜那种呀
原帖由 cammy8080 於 2008-6-24 06:28 PM 發表
靚仔..諗到嚟緊有咩活动呀??
我已经退了休,做了隐士啦 。。。不过当我有IDEA时就会提供给cck兄做个与众不同的活动给大家玩。。。。
独乐乐,不如众乐乐。。。 这是我给你的承诺
原帖由 raytian 於 2008-6-24 06:37 PM 發表

canz85 ,你说得对,有些人卖不完,第2天又拿出来卖~340350
哈哈。。是呀。。。
RAY兄。。。你是哪里人士呀^^我是槟城+北海+吉打
NICE TO MEET YOU
CAMMY妹 ,CCK兄 ,RAY兄 ,MICKEY. ...我闪啦。。。有缘在相会 。。
顶。。。。。兄弟帮绝对不可以沉呀