返回列表 回復 發帖
咪郁,舉手
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
I春有百花秋有月JN夏有涼風冬有雪U
唔係吹水o羊
笠個避孕套出嚟做咩
避孕套係攞嚟用,5係攞嚟嚇人架

~嘉~ 發表於 2009-9-3 02:49 PM
做o野ar, 記得大家笠...
你係咪已經打晒全部識打ge中文la
~嘉~ 發表於 2009-9-3 03:05 PM
嘩,你化成咁...頂你唔住喎.
咩叫''唔係吹水零羊''?
~嘉~ 發表於 2009-9-3 03:01 PM
斋坐
呢頭講完我係庶no good to speak english
果頭又話我english is very good
你份人都幾...
~嘉~ 發表於 2009-9-3 03:32 PM
佢真正嘎身分係扮公室助理嘎助理

英文名叫ar Same
你中晒子華毒
~嘉~ 發表於 2009-9-4 10:30 AM
我警告你,你再這樣三更半夜走出來,

我當你意圖侵犯我,我為了自衛,

我成全你
錯左 係走過來
~嘉~ 發表於 2009-9-4 10:39 AM
我改+, 你點走過來...
hello JackyNelson
小飛機 發表於 2009-9-4 10:58 AM
  small plane,

nice to meet you, you boy or girl ar
where u guys going
hi hi jackey, 我係 boy
小飛機 發表於 2009-9-4 11:50 AM
咁0岩嘎!!! 我係 boy 2
邊度有女仔叫飛機+
又話參加獵人比賽,甘得閒係度吹水
再5 action俾人拋離你幾條街

~嘉~ 發表於 2009-9-4 01:04 PM
果d Jobs 通常響我li邊宵晚出現!! 等我番到公司, 已經 done la
參加冇話要做野+0馬!!

第一,無速度!第二,唔夠快!第三,太慢喇!