返回列表 回復 發帖
原帖由 jacky760425 於 2007-10-29 12:42 PM 發表
有,你只股跌左喎:019: ,好多人卖左你的股。
我呢几日收市前都有俾拒起返,不过都无人买入~~~~~~~
原帖由 jacky760425 於 2007-10-29 12:50 PM 發表

杰兄,我不是不上来,是回不到贴163302,有时上不到网163300。
你最进好吗?你好象很努力,祝你早日做到版主163301。
上吾到网既日子又系几惨既!
原帖由 ljw1982 於 2007-10-29 01:16 PM 發表

哈哈哈!!那就快点去做啦!! 哈哈哈!!我要走啦!886泰山!!
杰少,你甘样橇我既客走,好似吾系好岩规矩哦?
原帖由 jacky760425 於 2007-10-29 01:31 PM 發表
放心:onion14: ,靓姐我不会听他话既,我地甘好朋友
都系你似返个人!
原帖由 月※月 於 2007-10-29 01:55 PM 發表

嘻嘻~~靚姐返左來 !
小妹妹,你好吗?
原帖由 jacky760425 於 2007-10-30 10:44 AM 發表

你吾知架啦164121!靓姐好凶架 ,强调下都好既。
我有时都会温柔架!
原帖由 jacky760425 於 2007-11-5 12:26 PM 發表
说人地既场静 ,鞋………自己既场仲静。:019:
我帮你顶返个...............
原帖由 jacky760425 於 2007-11-6 02:33 PM 發表
是呀!甘日后对泰山温柔d喇。
呢个吾系问题,你帮我,我帮你啧!
原帖由 posman 於 2007-11-7 01:03 AM 發表
:onion05:  路过!你们讲么啊??
posman你张相缩细左,又真系好似鸡精哦~~~
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-7 12:21 PM 發表

哈。。哈。。姐姐你都讲象喇。。。。
你都几衰下既哦,响殊落井下石.
搞乜?我行到边都见到你两只野  WK  vs  posman  甘吵既!
原帖由 天使_琪 於 2007-11-8 01:14 PM 發表
你去招魂咯......
需吾需要"喃摩佬"?
原帖由 jacky760425 於 2007-11-9 01:43 PM 發表
鞋……加拿大又落雪箩 ,冻死泰山啦
甘你未牺牲你几个兄弟----借D皮黎用下先喽!
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-9 06:30 PM 發表

看着那D皮有菌啊。。
泰山识搞掂既喇,你估拒好似你甘蠢啊?
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-9 06:49 PM 發表

啊。姐姐。重记住件事。人家系电脑新手。。好多野都不会。。

包括你讲的那一件事。。。。若果,姐姐,你不信。。我都没法喇。。。。。:019: :019: ...
我又无话吾信,你需要甘认真咩?:024:
吹下水D时间咪快过D喽!