返回列表 回復 發帖
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-9 06:59 PM 發表

姐姐。。你又耍我。。。 我不同你好了。。
吾好甘喇,最多锡返喇!
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-9 07:12 PM 發表

甘。。你不要再耍人咯。。

人家心灵好脆弱架嘛。。
系咪甘弱架?
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-9 07:20 PM 發表

哈。。哈 。。系真架。。。
你讲野啊?
睇你闹鸡精:024:果个款就知你吾系野少喇!
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-9 07:29 PM 發表

甘人家对我好,我就要对人地更好。。。

D人下下同你撑到行行。。你会对他好吗???
甘又系.......................
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-9 07:33 PM 發表
不过。。我同鸡精都系玩的喇。。

甘呢个我都知!
有时睇到你地D对白,都可以笑得一餐!
原帖由 wk.hoo 於 2007-11-9 07:39 PM 發表

噢。。我地的目的都系想大家开心架。。
原来姐姐都有看到架。。哈。。哈。。。
系架,尤其响吾开心果阵,睇到都会开心D!
原帖由 posman 於 2007-11-9 11:24 PM 發表

靓姐!我没同他完ka! 是他下下踩过来! :019:

我逼不的意还拖吧了!
甘你还得开吾开心?
原帖由 jacky760425 於 2007-11-10 01:42 PM 發表

:024: 我地是一家人来架,我一定不会拿我点兄弟来做衣既:019: ,
不如靓姐给d钱泰山买衣仲好喇
要几多先?
原帖由 jacky760425 於 2007-11-11 12:31 PM 發表

买番份雪衣冇一千都要几百喇。。。172395
甘贵既咩??
原帖由 posman 於 2007-11-11 04:23 PM 發表

靓姐,我又要买新衫!:onion03:
我都识..........:onion03:
你地一个二个趁机打劫我~~~~~~~:onion03::onion03:
原帖由 posman 於 2007-11-11 05:38 PM 發表

我们边都要呢!!! 靓姐,人靓声甜,一定会照顾我们.
你都好多钱喇,仲要打劫我~~~~~
原帖由 zacwoon 於 2007-11-12 01:00 AM 發表

比拒几蚊啦
你帮我俾啊??
原帖由 zacwoon 於 2007-11-12 01:40 AM 發表
NO WAY :024:
吾俾咪吾俾喽,.....................................
好吧闭咩!!!!!!!!
原帖由 jacky760425 於 2007-11-12 01:00 PM 發表

靓姐,173075我铜你甘好朋友,173077
不洗买,做番件就得喇。173076
做.....................???????
死喇........................我吾识.....................................
原帖由 jacky760425 於 2007-11-12 01:17 PM 發表
甘都是买lo。 。。靓姐甘得闲既 ,休息吗?
而家响度,阵间又要出....................:019: