返回列表 回復 發帖
原帖由 yang5301 於 2007-12-26 01:01 AM 發表
yes....haha...are u wait for share market open now>???
系啊,你吾系咩?
原帖由 假書僮 於 2007-12-26 11:03 PM 發表
看更巡一巡:onion05:
你学我讲野??
原帖由 假書僮 於 2007-12-26 11:18 PM 發表

唔係,大家心有靈犀啫
甘我而家病左喇,你有吾啊?
原帖由 假書僮 於 2007-12-26 11:34 PM 發表

我都有少少傷風同喉嚨痛,剛剛先食咗北京同仁堂銀趐解毒片。
我就系甘响殊咳........................
原帖由 假書僮 於 2007-12-26 11:38 PM 發表

可能你太掛住我啦,所以係咁咳。
我而家真系想打你都无黎啊.......................
原帖由 jimmy_tang100 於 2007-12-26 11:51 PM 發表
嘜好似加入黑社會似的.........怕怕
点解你会甘讲既?
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-27 01:26 AM 發表
有人在吗??
无啊,病猫就有一个.............
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-27 02:00 AM 發表
你病了啊??
还好吧??
未啊,下午正去睇医生黎..................
原帖由 kingjames 於 2007-12-27 05:14 AM 發表

hope u get better soon

stock market needs u:onion05:
needs 乜鬼野啊,我都俾人闹就死喇~~~~~~~~
原帖由 kingjames 於 2007-12-27 05:15 AM 發表
dont forget to get more sleep :sleeps:
头先真系激到我训吾着,岩岩食左安眠药,而家要去训喇.......................
原帖由 kingjames 於 2007-12-27 05:43 AM 發表

who dear to bitch you ar? you have brother gang behind u ma
无理由你吾知,唉~~~~~~吾想讲...........................
原帖由 kingworld 於 2007-12-28 11:02 PM 發表

兄弟帮终于有个靓女似样地
你有无搞错,响我既地头度甘样讲野!
原帖由 danny仔 於 2007-12-29 02:28 AM 發表
靓姐都系靓女了吗!
几年前仲系......................
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-29 04:33 AM 發表
靓姐,甘你post你的照片来,让大家分享啦!!
真系太多人叫过我post.
而家个问题吾系我敢吾敢post,而系我根本吾识点整张相入电脑...............................
我4~5年前D相真系好靓,不过就全部都系用flim拍既(果阵D数码相机太贵,仲未舍得买).......................
部电脑都系旧年岩岩正买,我简直就系从未学过呢D技术.....................
有无边位高人可以教下我............................
我真系惊D相收得太耐会走样,如果响电脑里面,应该就吾会甘惊.
原帖由 feimiao0 於 2007-12-29 05:46 AM 發表
用手机拍了放进电脑再上传咯,期待看你的像。。。
有试过,效果吾好,吾清晰.