返回列表 回復 發帖
原帖由 feimiao0 於 2007-12-29 06:16 AM 發表
咁你咪post而家的相出来咯,应该唔会吓亲人呱
呢几年我都未试过影单人照,已经无左信心喇.........................................
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-29 03:33 PM 發表
靓姐,快点post啦!!
我地全部都很期待啦!!
用电话拍了post上来啦!!
给人知道你也是靓女吗!!

期待!!期待!!
我部电话无相机..........................................
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-29 04:19 PM 發表
哎哟,一定会有办法的啦,如果你真的要post!!
:019: :019:
用相机黎影返张相,我都试过.
不过D效果就真系差到.....................................
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-29 04:26 PM 發表
不要紧啦!!
post 上来啦!!
哈哈哈哈!!
返晒光又蒙查查,搞到我都吾好意思叫人教我点整呢D质素甘差既野入部电脑...........................
我连蓝牙都吾识用..........................
原帖由 假書僮 於 2007-12-29 11:40 PM 發表
看更巡一巡,有人想吹水嗎
无人,有鬼............
08年,黎发年......................:onion05:
原帖由 假書僮 於 2008-1-2 09:03 PM 發表
熱烈歡迎兄弟帮 -白虎老大ljw1982 (杰少) 回來!及恭喜杰少成為版主!兄弟幫萬歲萬歲萬萬歲!
乜成为版主果个吾系"华仔"咩?
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-10 11:34 PM 發表
好久没回来了。。想念我吗?:014:
想架!
原帖由 洛仔 於 2008-1-12 02:24 AM 發表
過來see  see:onion05:
主任过黎踩场啊??
原帖由 ed_teck 於 2008-1-12 02:32 AM 發表
華哥.. 路過同你講聲晚安了..
閃.. 哈哈..
阿爷,过场都吾吹多两句先啊?
原帖由 lux1261 於 2008-1-12 02:57 AM 發表
黎踩下场先!:onion05: :onion05: :onion05:
阿妹,你黎踩我既场啊?
欢迎哦!:014:
得闲踩多两野啊!
原帖由 洛仔 於 2008-1-12 02:59 AM 發表

係ar:onion05: 你咁夜ge...?
系啊,我系半夜鬼黎架~~~~~~~~~~~~
原帖由 假書僮 於 2008-1-12 11:46 PM 發表

http://www.openrice.com/commentphoto/commentphoto_18220_60590_1199830_0_%AC%DB%A4%F9%A7X-0007.jpg
只包睇到吾系好开胃..................................
原帖由 假書僮 於 2008-1-13 12:16 AM 發表

唔係呀,呢個又如何
呢个就仲食得落!
sorry桶佬,我病左,无乜胃口啊~~~~~~~~~~~~~~