返回列表 回復 發帖
路过..................................:onion05:
原帖由 假書僮 於 2008-2-3 11:29 PM 發表

honey,歡迎你返黎呀!I miss you very much
miss 你个死人头,死人sorry桶佬!
路过..............................:onion05:
原帖由 ljw1982 於 2008-2-6 01:54 AM 發表
靓姐!
杰少,咩风吹你你黎同我吹水啊?
你唔洗返kampong咩?
原帖由 ljw1982 於 2008-2-6 02:48 AM 發表

是新年的春风啊!
我一直都在我的kampong啦!
我是乡下佬啊!
你住果边都算kampong?
原帖由 假書僮 於 2008-2-8 11:38 AM 發表

俾咗你啦!(lux1261  2008-2-7 00:49 TVB 16888 元  積分轉出 )
我又要!!!!!
原帖由 假書僮 於 2008-2-9 10:42 AM 發表
無問題!vwwo  2008-2-9 10:40 TVB 16888 元  積分轉出
多谢你啊!
原帖由 ljw1982 於 2008-2-20 07:41 PM 發表
为什么兄弟帮没有人啊! :019:
有啊,而家黎报到喇!..........................:onion05:
大姐大路过................................:onion05:
大姐大路过...................:onion05:
大姐大路过..........................:onion05:
原帖由 kyonsze321 於 2008-3-18 05:13 AM 發表
首次見面~~靓姐大姐大您好~~~:onion05:
你注册无几耐,就升到甘高????
妇女部长行过........................:onion05:
原帖由 ljw1982 於 2008-3-18 01:55 PM 發表

这 几 天 你 跑 到 哪 里 去 啦 ! :024:
前几日去左中国啊......................
原帖由 djt121216 於 2008-3-18 02:01 PM 發表

= =|||妇女部长。。来CHINA巡查妇女的生活状况???
唔好意思,我系纯粹去玩啧...................