返回列表 回復 發帖
原帖由 roujin92 於 2008-3-28 04:21 PM 發表
先生,你呢个动作都几呃分哦。。。。。。。
分分钟会俾人扣分架~~~~~~
原帖由 role17 於 2008-3-31 04:27 PM 發表
路过瞧瞧哪个帮阵容强大些.....
呢个家族都几大架,入黎系你最好既选择!
到左未啊~~~~~~
原帖由 puma8811 於 2008-4-5 05:19 PM 發表
大家有冇玩股票?
如果有, 又夠$开公司嘅話

可以的話:就係公司最后加上@兄弟帮

好等我地全力SUPPORT
呢个提议几好!!
原帖由 Darkn3t 於 2008-4-7 06:51 PM 發表
传闻中假uncle是股神哦。。
个传闻系假架!
原帖由 晓碧 於 2008-4-8 11:28 AM 發表
今天是我生日……
祝你------- 生日快乐
                   心想事成
                   身体健康
                   学业猛进
                   笑口常开
                   生意兴隆
                   贵人扶持
                   得心应手
我唔洗换!!
因为呢个头像,系人都知系我!!
原帖由 cck_my 於 2008-4-11 01:18 AM 發表
大姐大, 当然系人都知! 唔知要打靶!
好啊,我落命令,你开枪!!
原帖由 cck_my 於 2008-4-11 01:30 AM 發表
好, 你一声令下, 我就枪毙对方!!
甘咪好鬼死过瘾!!!
原帖由 cck_my 於 2008-4-11 01:41 AM 發表
发号司令哽系鬼死甘过瘾啦!!
甘正系“兄弟帮”吖嘛!!
原帖由 bernardlhtan 於 2008-4-11 12:21 PM 發表
harlo,i am back!!!!
anyone here??
你最近都好似无乜吹水哦?
好耐无入过黎啦,路过一下先。。。。。。。。。。。:onion05:
原帖由 假書僮 於 2008-4-27 10:20 PM 發表

honey
屎桶佬,你最近死去边啊??
原帖由 假書僮 於 2008-4-27 11:08 PM 發表

想你想到入了深切治療室:onion10:
有无甘夸啊????
原帖由 cammy8080 於 2008-5-6 05:19 PM 發表
今日覆完診嘞~!之前急性肝炎,肝毒素高到715,e生話比正常高咗10倍,正常嘅肝毒素係60-75,今日覆診睇番驗血報告,肝毒素跌到104,e生話個肝慢慢會好,但唔排除日後可能肝硬化,wa~~~~~~~~!我聽完幾驚呀~!不過心諗日後嘅事日 ...
你响边殊睇医生话?