返回列表 回復 發帖
原帖由 cammy8080 於 2008-5-14 05:01 PM 發表

咁妳依家有無事?
食西药快D!:onion14:
不过,都要改变自己个饮食习惯,甘正系根本医治。
原帖由 cammy8080 於 2008-5-14 05:09 PM 發表

我依家好怕食西藥.:onion03:
我就最惊食中药~~~~~
原帖由 cammy8080 於 2008-5-14 05:38 PM 發表

但係中藥無乜幅作用,我早排食西藥食到個肝分解唔到藥排唔到毒,攪到急性肝炎囉!
甘似我老妈子既???
我妈响今年过年前系岩岩同你相反,拒系食中药,不过个结果就同你一样。。。。。。。。
---》食到個肝分解唔到藥排唔到毒,攪到急性肝炎囉!  《------跟住拒仲入埋厂,训左一个星期。。。。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-5-14 06:21 PM 發表

反而E院唔收我,要我返屋企吽:019:.
呢D野有时都系睇运气架。。。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-5-14 06:27 PM 發表

我無運:019:,我無運我無運
不过,你仲甘后生,好快恢复元气架!!!!
原帖由 cammy8080 於 2008-5-14 06:33 PM 發表

妳食晚飯未呀~!
未啊,等我老公返。。。。。。。。。。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-5-14 06:41 PM 發表

6點幾未放工??出街撑枱腳??
拒仲有一个appointment啊~~~~~~
屋企得返我地两个,梗系出街食啦。
原帖由 cammy8080 於 2008-5-14 06:47 PM 發表
真係sweet sweet两个撑枱腳,我zzzzzzzzzzzz嘞~!下次傾~~!goodnight~~!:sleeps:
早抖,祝你发翻个好梦啊!!
我又入黎啦。。。。。。。。。。。。。。。。。:onion05:
原帖由 cammy8080 於 2008-5-20 06:54 PM 發表
但係我真係好鬼驚嘛~!呢度嘅地質學家都話30年內,有85%係會有8級以上嘅地震.
你响美国都话惊?
我响大马甘细既地方,简直就系唔洗走。。。。。。。。。
原帖由 ghyc 於 2008-5-21 04:49 AM 發表
好唔开心呀!!:019: 我都唔知做错什么!!点解个天O甘钟意玩我!!!:onion03:
咩事甘唔开心啊??
原帖由 canz85 於 2008-5-21 06:54 PM 發表

既然已经被炒了,那就LET IT GO 吧。。。
有可能下一份工作将会是你迈向富有和幸福生活的启发点呢。。。

乐观吧。。。我相信你一定"能"的。。。DON'T WORRY BE HAPPY^^

CAMMY妹,CCK ...
个个你同拒打招呼,就系漏左我。。。。。。。。。。
我无用囖。。。。。。。。。。。
原帖由 canz85 於 2008-5-21 07:01 PM 發表

靓姐好,靓姐晚上好。。。。:onion10: :onion10:
恭喜你当了版主呀。。。^^
那么有空呀。。不用去做煮饭"姐"。。
甘就差唔多啦!
今日唔洗煮哦!
原帖由 cammy8080 於 2008-5-21 07:24 PM 發表

又同Honey出街撑枱脚,真sweet~!:014:
唔系,今日系自己去打包。。。。。。。。。。
原帖由 cammy8080 於 2008-5-21 07:33 PM 發表
:sleeps: 各位早抖
甘就祝你一夜无梦啦!