返回列表 回復 發帖
原帖由 cck_my 於 2008-5-27 01:16 PM 發表

3日期限已过, 已采取行动对付SOS911! 请大家看公告!

[嚴 重 處 罰] SOS911會員與其超過一百個分身永久禁言 +罪證圖片  
做得好啊!!!
原帖由 ljw1982 於 2008-5-27 11:47 PM 發表
hello everyone...
你同华仔两只野,究竟忙D咩啊?
仲未舍得返黎啊?
原帖由 ljw1982 於 2008-5-28 07:13 PM 發表
靓姐! 健仔!
你 们 好 啊 ! 刚 刚 比 较 有 空 一 点 啊 !
我 也 很 想 回 来 啊 !
不 过 。 。 。 。 。 。 世 事 难 料 啊 ! :019: :019:
真系甘忙咩?
原帖由 cammy8080 於 2008-6-3 03:39 PM 發表
我想問下,馬來西亞嘅中文字係咪多數用簡體字o架?
7字辈以上既人,学既都系繁体字。
之后既都学简体字。
原帖由 cammy8080 於 2008-6-3 03:48 PM 發表

hello靚姐,:014:

乜嘢係7字輩??
70年代出世。。。。。。。。。。
我都系打简体字架!!
原帖由 cck_my 於 2008-6-4 01:13 PM 發表

大家都係同一辈的人啊 !
洗乜讲~~~~!
原帖由 cck_my 於 2008-6-4 01:25 PM 發表
靓姐心情几好咁喔! :onion05:
好觉咩?
原帖由 cck_my 於 2008-6-4 01:40 PM 發表
睇你回帖就觉囖!
不过,而家个个都去晒食饭,无乜人~~~~
原帖由 ljw1982 於 2008-6-5 08:09 AM 發表

建 仔 你 要 去 哪 里 示 威 啊 !
预 我 一 份 啦 !
你唔惊D药水车啊?
原帖由 cck_my 於 2008-6-5 12:56 PM 發表

示威者胆生毛架!
夜晚仲可能又有D“绑黄布”既打人。。。。。
原帖由 cck_my 於 2008-6-5 01:27 PM 發表
:onion03: 后备队拿棍黎搏你几野, 再拿牌盾黎推! 问你 未!
仲有D带‘巴冷刀’黎架~~~~~~
Bandar Mahkota Cheras 就系甘样被招呼架~~~~
原帖由 cck_my 於 2008-6-5 01:37 PM 發表
条路真係有血有泪啊! 终于开成! :014:
未系100%架,仲要等法庭判架!
原帖由 cck_my 於 2008-6-5 01:46 PM 發表
:019: 就係囖! 法庭又係政府控制既!
所以你话我住果区既惨唔惨。。。。。。。。。
原帖由 canz85 於 2008-6-5 05:45 PM 發表

来来来。。要买枪的就请来这边签个名吧。。。哈哈。。。。
还有的是问问那些带巴冷刀的有没有看过RAMBO4。。。。。
大佬,如果你有去过现场就唔系甘讲啦。。。。。。。