返回列表 回復 發帖
:onion05: i am coming la....:onion05:
Penang Umno supplier is protesting ar....
原帖由 bernardlhtan 於 2008-3-14 05:53 PM 發表
hi,青龙大佬,放工了阿??
龙头细佬回家了没??
还 没 啊 ! 他 讲 今 晚 等 你 踢 球 啊 ! :024:
哈 哈 哈 ! 那 我 也 来 啦 ! :onion05: :onion05: 来 凑 热 闹 啊 !
原帖由 WOBUYINGJUN 於 2008-3-14 10:58 PM 發表
我是刚加入的,来报到的!嘻嘻!
你 好 啊 ! 那 以 后 多 多 来 吹 水 啦 !
那 大 家 就 多 多 来 这 里 吹 水 啦 ! :onion14:
原帖由 kingworld 於 2008-3-15 12:05 AM 發表

甘就要睇睇你地俾麽职位我啦
你 要 什 么 职 位 啊 !
原帖由 海盜 於 2008-3-15 12:35 AM 發表
路過此地時, 被 steven1688 拉左入會...=.= :019:
欢 迎 欢 迎 你 的 加 入 啊 ! 以 后 就 是 兄 弟 帮 的 人 啦 !
原帖由 kingworld 於 2008-3-15 12:46 AM 發表

我要青龙大佬
好 就 给 你 一 个 青 虫 老 大 啦 !
原帖由 steven1688 於 2008-3-15 12:34 AM 發表
各位兄弟姊妹你地好:
我好高興加入左兄弟帮.
欢 迎 欢 迎 你 啊 ! 也 恭 喜 你 成 为 版 主 啊 ! :onion14:
good morning ar.....:onion14:
原帖由 david80chong 於 2008-3-15 11:52 AM 發表
大家安安喔!!!!!!!!!!!!!!!
你 好 欢 迎 加 入 兄 弟 帮 啊 ! :onion14:
你 应 该 讲 写 得 好 的 话 有 钱 派 啊 ! :024:
:014: :014: 如 果 破 300人 大 关 的 话 我 一 人 给 10万 做 奖 励 啊 ! :014:
我 会 的 你 放 心 !
龙 头 细 佬 不 是 在 你 那 边 吗 ?
原帖由 bernardlhtan 於 2008-3-15 03:58 PM 發表
那杰少就破产啦!!
哈哈哈!!
就 呕 血 啦 !