返回列表 回復 發帖
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-12 07:58 PM 發表

你没理由没见过拒张相
哈 哈 哈 ! 我 扮 不 知 道 那 你 就 可 以 post 在 这 里 啦 !
原帖由 cammy8080 於 2008-6-12 07:59 PM 發表

都係cck最好,:014:我實投你一票攞最偉大兄弟獎架:014:
那 你 就 要 投 退 休 将 给 我 啦 !
原帖由 cammy8080 於 2008-6-12 08:03 PM 發表

唔得,你退休,兄弟幫小咗你点算??
还 有 你 和 建 仔 啊 ! 一 对 小 情 侣 啊 !
原帖由 夜雨馨 於 2008-6-12 08:04 PM 發表

我好锡拒架,唔会出卖拒,我闪啦,再倾
讲 到 这 个 就 要 走 啦 ! :onion03:
原帖由 cammy8080 於 2008-6-12 08:08 PM 發表

cck~~~~救~~~~~命~~~~~~呀~~~~~~!  
建 仔 失 踪 啦 !
原帖由 cammy8080 於 2008-6-12 08:20 PM 發表
佢又話幫我,又閃咗去
哈 哈 哈 ! 他 应 该 是 很 赞 成 我 讲 的 话 啊 !
原帖由 toyo88 於 2008-6-12 08:22 PM 發表

系呀~!!
你 来 啦 !
原帖由 cammy8080 於 2008-6-12 08:36 PM 發表
我瞓了:sleeps:
Good night...:sleeps:
原帖由 kakaka1668888 於 2008-6-12 08:51 PM 發表

兄弟邦小情侶這一票我头硬佢襾个330040〞〞到事兄弟邦做喜事做大佢330041
那 就 要 搞 大 啦 ! :014:
原帖由 cck_my 於 2008-6-12 09:11 PM 發表

:024: 趁 我 不 在, 讲 我 同 Cammy 坏 话 !
你 讲 错 啦 ! 是 好 话 啊 !
原帖由 cammy8080 於 2008-6-13 07:31 PM 發表

我驚我等唔到呀~!:onion03:
为 什 么 会 等 不 到 啊 !
原帖由 cammy8080 於 2008-6-13 09:06 PM 發表

我天光嘞~!就瞓~!
哈 哈 哈 ! 你 天 光 了 才 睡 啊 厉 害 啊 !
我 就 和 你 不 一 样 啦 ! 我 看 到 月 光 就 要 睡 啦 !
the black week for Me and Canz...:019: :019:
原帖由 cammy8080 於 2008-6-17 01:28 PM 發表
多謝....但整喊咗我....
不 要 意 思 啊 ! 我 就 给 你 一 个 迟 来 的 祝 福 啦 ! :014:
我 来 啦 ! :014: :onion14: :014: :onion14: