返回列表 回復 發帖
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 05:59 PM 發表

可是我是女生啊。。。。没办法谁叫我爱他比他爱我深咯。。。
不過我始终覺得男人會介意啲
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 06:03 PM 發表

哈哈。。因为我们比较爱他们啊。。。
..................那麼每一段都是這樣子 我要檢討了...............................不愛那麼多
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 06:04 PM 發表

都不知啊。。每次找他,他爱理不理。。。到我要放弃了他又现身哦。。。
如果我溝到啲咁嘅女就好啦
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:05 PM 發表

男人最怕戴綠帽..
有D人戴一次, 分手後心軟...再吃回頭草...再俾人hurt多次添...
...中意一個人就係咁...果條友真係笨啦...&果條友...就係我. ... ...
你就慘啲,我戴完就掉,不過又成日戴
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:06 PM 發表

你都係同我一樣啊...
jealous king.............
點解??????我英文麻麻.............
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:09 PM 發表

住法國唔代表餐餐都要吃法國菜架
你是中國的留學生來啊
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 06:09 PM 發表

哈哈。。如果我的男朋友像你们这样就好咯。。。
像我不好,是個悶蛋,又不是好情人
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:19 PM 發表

你都好慘啊....
多麼蠢的蠢豬,個個也來挪渝.............................
原帖由 蓝云 於 2008-9-29 06:20 PM 發表
好啦。。。阿三,ricky 仔。。。。伤心的小女生要去吃饭咯。。。回来再和你们谈咯。。。要等我哦。。。
88 la藍雲,第一次聊那麼久便要你傷心
原帖由 qqbubu 於 2008-9-29 06:21 PM 發表

忘记你做不到,不去天涯海角,在我身边就好
可是承諾不可靠~~~~~~
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:23 PM 發表

我係法國出世架
中國人定係.........................................
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:25 PM 發表

jealous king = 醋王
明白曬,我也是一個醋罈,豈止醋王
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 06:28 PM 發表

酱早的
ed仔 拿金樓囉
原帖由 mickeybblim 於 2008-9-29 06:30 PM 發表
帮你安好个门啦..
麻煩曬靚婆婆了..................
原帖由 h2o 於 2008-9-29 06:30 PM 發表

我地真係豬啊...
豬完再豬!~~~沒完沒了啊