返回列表 回復 發帖
原帖由 doctor.n 於 2008-9-29 07:11 PM 發表
hihi...........我唔係你要搵既人...但可以入黎嗎
當然可以啦~~~仲要多啲入嚟呀
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 07:12 PM 發表

加个老字给我。。衰老猪。。
衰老豬??!?!要食啲抗氧化食物至得~~~
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 07:13 PM 發表

迟点你自己会想通架啦。。给点时间啦。。
我想我不會了.............已10年了,還是老樣子
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 07:13 PM 發表

你想见見識,我看还是等你老婆好啦!玩就玩,记得出路平安有一套  
不過我們這類人是環保分子啊
原帖由 h2o 於 2008-9-29 07:13 PM 發表

我地又多一個共同點...我都好中意B
好cute啊
越來越投缘了...............................................
可惜你是男的...........................................................
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 07:14 PM 發表

我还没看过他的真人
其實我都未.見...............................................
原帖由 h2o 於 2008-9-29 07:15 PM 發表
我要去吃lunch la...
be back later...........................................
88 la亞水,食得豐富啲~~~
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 07:17 PM 發表

哈哈哈。。。你都是tvb戏迷。。。
我家在香港啫.............................
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 07:18 PM 發表

。。。因为我们不玩这样疯癫的爱情game...
到打爆機時就大大獲
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 07:19 PM 發表

少少啦!欺负他们好搞笑的丫!
你係點玩佢哋嘅
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 07:20 PM 發表

byebye la
ed仔,記住食飯唔好諗頭sin D~~~
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 07:23 PM 發表

好专情 。。。
不是啊~~~我也拍拖無數次了.............................
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 07:23 PM 發表

哈哈哈哈。。。真是猪咁蠢。。写错左。。。
是老衰猪、、、
............係我偷偷地改咗嘅......................衰豬
原帖由 edwin10 於 2008-9-29 07:24 PM 發表

環保分子 。。。咩意思呀!
你估吓?哈哈
原帖由 tingx2 於 2008-9-29 07:26 PM 發表

吓?!
10年??你真是长情!!
不是長情 中間拍過很多次拖了...........................................