返回列表 回復 發帖
同樣時間。。。。又擺款
SweetLemon 發表於 2011-7-21 15:42
我真係唔知
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
maybe only give to malaysian .....
lilitan008 發表於 2011-7-21 15:43
i am
hide曾說過:
益下大家,過水。。。。
SweetLemon 發表於 2011-7-25 07:43
檸姐咁早
hide曾說過:
HIDE 姐,咁早?你又返工?
SweetLemon 發表於 2011-7-25 07:59
岩岩放工咋,一陣就訓
hide曾說過:
在這裡泡那麼久,還是看不太懂粵語對話~
tmedison 發表於 2011-7-25 21:42
我也是啊!
hide曾說過:
我也是啊!x2.
又不会看又不会写
lilitan008 發表於 2011-7-25 22:21
我也是啊!x3 真難搞
hide曾說過:
hide曾說過:
越高級越灌水
go2david 發表於 2011-10-25 20:24
對於違規既會員我有必要扣分警告
hide曾說過:
忙完嗱咁得閒上嚟攪事
go2david 發表於 2011-10-25 20:26
仲有四科mid-term
hide曾說過:
HIDE 姐扣我分。。。。抗議。。。。
SweetLemon 發表於 2011-10-25 20:26
抗議無效
hide曾說過:
幾時考?
go2david 發表於 2011-10-25 20:29
今個星期同下個星期
hide曾說過:
咩就系上來搞事。。。
SweetLemon 發表於 2011-10-25 20:29
我唔管理會比boss炒魷架
hide曾說過: