返回列表 回復 發帖
差不多了, 是時候要引退
go2david 發表於 2012-3-9 15:14
咁鬼無恆心架
hide曾說過:
「一個樂隊只有在死了人後,才能成為傳奇。」
現在,X JAPAN真的成為傳奇樂隊了。
你同我一樣偷懶 最近都沒再練
terrywudy 發表於 2012-3-9 15:21
无咩见你玩既
jff6000 發表於 2012-3-9 15:24
我怕我一發力你地追我唔到
hide曾說過:
佢仲忙緊玩合成
go2david 發表於 2012-3-9 15:25
合成左一次失敗左,失敗率 99.99% 邊鬼個仲會合
hide曾說過:
条友斋up又5玩合黎做乜鬼
jff6000 發表於 2012-3-9 15:28
我真係有合一次
hide曾說過:

我等紧你上黎 我揾紧人组队啊

5赌又5玩宠 大忙人
jff6000 發表於 2012-3-9 16:00
無位裝,嘉贏左百幾億都好似唔見左咁既
hide曾說過:
無位裝? 俾家族买15x咯
嘉戒赌等升做超版,无时间赌
jff6000 發表於 2012-3-9 16:33
內幕人事消息? 我唔知既
hide曾說過:
我驚你有排追 我都打到嘔血
tyktyk22000 發表於 2012-3-9 16:49
雖然我知有無限張十五倍卡都好慢,但我發力真係 .. .. ..
hide曾說過:
!!收購【神秘寶石】每粒Tv$135萬 【喜糖】每粒Tv$35萬 48小時內付Tv$$$!!
hide曾說過:
有人搶生意
terrywudy 發表於 2012-3-13 20:27
靚女錢多洗唔哂,我幫大家謀下福利抬高個價
hide曾說過:
4823# HIDE 靠害!
yumiko123456 發表於 2012-3-14 07:31
兩個靚女互片
go2david 發表於 2012-3-14 15:36
我都無錢點夠爭
hide曾說過:
唔理價錢買野真係好爽,掃哂交易中心既野
hide曾說過:
e+大把貨

yumiko123456 發表於 2012-3-15 03:33
無錢啦
hide曾說過:
寵物幣現金:221185
儲存寵物幣:0

hide曾說過:
個個都咁有錢買十五倍卡
hide曾說過:
我真係窮你地又屈我有錢
hide曾說過: