返回列表 回復 發帖
原帖由 lux1261 於 2008-1-19 21:06 發表

luxembourg
Luxembourg盧森堡(位於德、法、比利時之間),無呢幅,sorry!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
有無人呀!
原帖由 wlt1110 於 2008-1-21 20:36 發表
come in say hi to all brother!
thanksssss  brother
原帖由 wlt1110 於 2008-1-21 21:12 發表
long time no see,
how are yyou?
i am fine.hahaha 每日我都會黎坐一坐架!
原帖由 vwwo 於 2008-1-25 15:43 發表

你未出手啧!
honey,鈎我啦!:onion10:
有無人想吹水唔抹嘴?我黎陪你
原帖由 nesta0013 於 2008-1-26 15:12 發表

假兄,好久不见!
你去了那里??
嘻嘻,我日日都喺度,因這個星期返中更,所以發完貼就閃了。
原帖由 nesta0013 於 2008-1-26 15:23 發表

原来如此!
新年就快到了,怎样庆祝啊?
哈哈,派利是,但今年要縮皮 ,$10元一封。
原帖由 nesta0013 於 2008-1-26 15:28 發表

哈哈。。恭喜发财,利是拿来! :onion05:
但你存款有 98432381 元喎!  借啲黎幫補下
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-26 15:39 發表
恭喜发财。。两位。。利是逗来
哈佬,大姐大:onion10:
原帖由 nesta0013 於 2008-1-26 15:41 發表

如果真的能拿来用,那就多好
哈哈,我今晚發夢試下先!:019:
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-26 15:49 發表
差不多要出去了。。在等朋友。。
假uncle。。小心失血过多。。
謝謝大姐大關心
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-26 16:04 發表
你失血过多的话少各人封红包给我了
明白了!我不想你了,哈哈哈!
原帖由 Darkn3t 於 2008-1-26 17:49 發表

我想另一個大姐大靚媽!哈哈哈!
原帖由 ljw1982 於 2008-1-26 18:04 發表
dark妹!你的靓照片不见啦!:019:
哈佬! My big brother