返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2007-12-22 20:37 發表

我都系甘话!
或者呢套

【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 vwwo 於 2007-12-23 01:45 發表

我睇到呢套好DD甘喇!:onion31:
honey,我已換了。
原帖由 boy12 於 2007-12-23 16:52 發表
I think I like the original "Bleach" pic better !!
都係12少有眼光,我立刻換番:onion05:
原帖由 kelly88 於 2007-12-29 17:48 發表
哈哈,我的兄弟幫頭像。
唔錯喎:014:
原帖由 supercall 於 2007-12-30 05:09 發表

thank you  i find it
有眼光
原帖由 ed7155 於 2007-12-31 13:37 發表
大家新年快樂!
大家咁話,謝謝你!
原帖由 choonkian88 於 2008-1-11 20:36 發表
好cute.....
謝謝你

加了些新圖

原帖由 vwwo 於 2008-1-24 19:08 發表
太耐无入黎喇,顶一下先................

原帖由 Darkn3t 於 2008-1-31 18:12 發表
假uncle。。怎么所有大头照都好像来自bleach的人物的。。:019:
哈哈,就是死神人物Q圖。:onion14:

加了些新圖

原帖由 vwwo 於 2008-2-1 13:23 發表

点解我既人物无Q图架??
honey, 這个如何!
原帖由 kyonsze321 於 2008-3-1 00:09 發表
老大...我想\用..可是要怎樣上傳阿???:onion03:
先揀一張相另存圖片後到 控制面板再選編輯個人資料到 頭像瀏覽,選出你的相後開啟再提交就可以了。
兄弟帮之足球贴士将会由我假書僮正式接手,
我會每星期五、六和日在這里http://www.tvbnow.com/thread-297244-1-1.html發出五场贴士(不會發短訊),
这五场貼士如让兄弟幫嘅兄弟姊妹们有多少损失,我就赔多少<记得每場赌金必需相同,每場上限$20000>,
如果兄弟姊妹赢了的话,我希望你们能捐些给兄弟帮<随缘>,
我们都会用这些钱来壯大兄弟幫。
最後請記住,跟我買的貼士要在這里http://www.tvbnow.com/thread-297244-1-1.html貼上,因我會跟據它而作出赔償的。

加新圖︿︿