返回列表 回復 發帖
原帖由 cck_my 於 2008-4-1 23:04 發表
:014:热烈庆贺兄弟帮气势磅礴 :onion05:超越400人总人数, 持续增长中!   
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 kingjai 於 2008-4-4 11:47 發表
兄弟們 你們點啊
不錯,你呢?
原帖由 晓碧 於 2008-4-3 20:08 發表
对了,最近帮里有什么任务吗……
招兵買馬,哈哈哈
原帖由 Jeffbelon 於 2008-4-4 13:55 發表
新仔報到!!~
你好,我好,大家好!

2008-4-4星期五~足球貼士~

2008-4-5~星期六之足球貼士~

goood morning everybody
原帖由 izzytkwwan 於 2008-4-17 03:54 發表
New member........hello everybody
歡迎你
原帖由 osanpo 於 2008-4-18 14:40 發表
已经成功加入兄弟帮会了!初到贵地 多多关照啊!
歡迎你!
原帖由 bubu1109 於 2008-4-19 06:19 發表
在寵物區開設了家族,名叫兄弟幫寵物家族,有興趣的兄弟幫成員請加入,我會努力幫忙大家的 ,兄弟幫成員,我為人人,人人為我.:onion14:
各位兄弟姊妹,如有玩寵物的,請支持bubu1109兄弟,在這里就可加入兄弟幫寵物家族http://www.tvbnow.com/pet.php

2008-4-19星期六~~足球貼士~

2008-4-20星期日~~足球貼士~

大家好

2008-4-26星期六~~足球貼士~

原帖由 cammy8080 於 2008-4-26 15:57 發表
HI~!各住~!因為身體差要休息好耐都無上嚟嘞~!我見今日無咁累就上嚟8下,五個月前個胃痛到痴肺,食極藥都痛,整整下就成個身都痛,連呼吸都痛,3月頭就check到有急性肝炎,依家好D嘞!有成兩個星期無痛過,做過哂電腦掃瞄但醫 ...
身體要緊呀!要多啲休息,先有精神架!祝你早日康復!