返回列表 回復 發帖
原帖由 comfit8 於 2009-1-4 23:15 發表

假兄﹐ 你好 。最近如何 ?
最近腎上腺上升,下星期對仔女考試呀!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 enjoy698869 於 2009-1-4 23:17 發表
龍頭大佬,您教完仔仔啦
呢兩個星期要日日教呀!
原帖由 louise3258 於 2009-1-4 23:19 發表
各位兄弟姊妹 我來打個招呼 祝大家新年行好運
靚女,祝你生日快樂
原帖由 cck_my 於 2009-1-4 23:24 發表

阿蕉同阿傻!
呵呵,我係阿蕉,你係阿傻!
原帖由 CC517 於 2009-1-4 23:32 發表

天真蕉.
低B貓
原帖由 cck_my 於 2009-1-4 23:35 發表

好天真好傻
原帖由 louise3258 於 2009-1-4 23:42 發表

上個來幾次,終於有人回應我啦!你們好快呀!不知怎樣跟各位兄弟姊妹吹水?
首先要回覆
原帖由 louise3258 於 2009-1-5 00:36 發表

小妹初到貴境,請多多指教
How old are you?
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-5 00:45 發表

今日忙佐成日,好攰

蝦仔

i am working now because this four days 5/1--8/1 is my night duty.

blee23 brother,thank you very much

這是由論壇系統自動發送的通知短消息。

您收到一筆來自他人的積分轉賬。

時間: 2009-1-5 11:40 PM
淨收入: TVB 26000000 元

附言: Hi, boss. This is the amount i received Thanks...

Now transfer back to u for the benefit of 兄弟帮...

Just follow our 兄弟幫精神 ~人人為我,我為人人~  

Regards,
blee23

詳情請點擊這裡訪問您的積分轉賬與兌換記錄。

YUYUME

see 2937#

cck_my brother

your signature no photo
my tea break finish,bye bye everybody

后勤部长 brother,thank you very much

后勤部长  2009-1-5 19:02  TVB 5400000 元 積分轉入  
后勤部长  2009-1-5 19:01  TVB 900000 元 積分轉入