返回列表 回復 發帖
原帖由 vwwo 於 2008-7-17 19:28 發表

我呸~~~~~!!!!!
俾靓公睇到你就死-----》
呢個公仔好cute呀!honey,謝謝你的關心!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 vwwo 於 2008-7-17 19:58 發表

你仲叫 honey ??~~~~~~~~~
honey,你覺得呢隻股票仙股會否升呢?
原帖由 toyo88 於 2008-7-17 21:08 發表

今次无组炒股团......
如你有興趣組團,可聯絡兄弟幫robinbatman,他有one group人。
原帖由 toyo88 於 2008-7-17 21:43 發表

噢....... ....假兄你有所不知喇.....事关我迟d会比较忙,所以少上黎既关系.......
明白,明白!點首歌給你
原帖由 vwwo 於 2008-7-17 23:32 發表

睇你个款都系成个咸虫相啦,唔难猜啫!
哈哈,我哋兩公婆真係心有靈犀
原帖由 vwwo 於 2008-7-17 23:40 發表

你又黎~~~~~~~~~~
HONEY                     

原帖由 ZIQIAN 於 2008-7-18 15:51 發表
我都加入唔到,唔知點解??
你到家族門派選兄弟幫加入就可以了。

2008-7-18星期五~~兄弟幫足球貼士~

努力呀!

足智綵排行榜
獎金 -- 勝率 -- 得勝場數

名次用戶名稱贏得現金
1必胜_Win5881000
2toby2163745000
3w33113488900
4hendytiu3085300
5devin2677000
6altooooon1714000
7a97611643000
8cck_my1413000
9zeng1350000
10C_L_Beh1304000

2008-7-19星期六~~兄弟幫足球貼士~

2008-7-19星期六~~足球貼士~(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

原帖由 howieho 於 2008-7-19 16:50 發表
哟。我来报到。
歡迎你呀!

2008-7-20星期日~~足球貼士~(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)

2008-7-21星期一~足球貼士~(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹)