返回列表 回復 發帖
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
i go to work la
原帖由 nicnic1161 於 2009-1-1 11:10 發表
留位~~~
青龍,你幾時把兄弟幫管理層資料放上2#呀!

Geai兄

借住5億給我
呵呵,原來cammy細妹叫HELEN姐
原帖由 comfit8 於 2009-1-7 19:38 發表
告示

小弟得多位大哥大姐 勞心勞力勸告 。小弟感謝萬分 。
但是我心如止水 ﹐ 無心再戰江湖 。愧對各位的厚愛 ﹐愧對聖恩 。
急流勇退

PS: 新年迎春團(怡保區 )
打邊爐聚會 正式取消 。
不便之處 ﹐敬請原諒 。
謝 ...
comfit8兄,你真的要這樣對我們嗎?
原帖由 jjwah 於 2009-1-9 17:47 發表

大佬‧您好‧好掛住您呀
呵呵,新任見習版主你好!你那那區做版主,等我努力發帖支持你
原帖由 jjwah 於 2009-1-9 17:56 發表

唔好咁講喇‧重要跟您老人家多多學習港澳台新聞
好,由今日開始在你區發帖,支持你!
原帖由 enjoy698869 於 2009-1-9 18:23 發表

大老, 您好

昨晚没见人
我昨晚返夜班呀!
近排爬帖都用了好耐時間 大家好
原帖由 vwwo 於 2009-1-10 00:16 發表

你今日唔洗返夜咩?
連續返咗四晚了,今日開始連續放四日 下星期對仔女考試週,剛好可以放假睇實佢哋温習
原帖由 YUYUME 於 2009-1-10 00:16 發表
551619屎俑哥
你的頭像好 呀!
原帖由 vwwo 於 2009-1-10 00:26 發表

既住,读书系要用方法架!
千其咪逼得甘紧啊!!
收到
原帖由 cck_my 於 2009-1-10 00:27 發表

24孝好爸爸!
健兄