返回列表 回復 發帖
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 15:01 發表
今天早上玩了差不多10分钟。。赚了10千股票资金。。好少。。。1000换1。。。懒得一直坐在电脑前面。。吹水好过对着一大堆数目字。。
darkn3t兄弟,你到這里看看http://www.tvbnow.com/thread-185346-1-2.html及回覆,我會有獎勵金(加入兄弟幫)給你的。
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 15:04 發表

受什么训?Khidmat Negara?
what is Khidmat Negara?:019:because i come from HK.
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 15:11 發表

我还没变性。。还是女儿身
嚇一跳 ,原來你是姊妹。哈哈,兄弟幫又多了個女中豪傑
Darkn3t  2007-12-9 15:15 TVB 88888 元  積分轉出
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 15:16 發表
我的照片看起来象个男生吗?
不好意思。。khidmat negara是马来西亚18岁的兵训。。
原来我象男的。。
原來你張相是你本人   ,失敬,失敬!
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 15:19 發表

谢谢假兄的钱。。但。。bernard给过我10千了。。又收你的?
你未睇過這里嗎?http://www.tvbnow.com/thread-207476-1-1.html
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 15:24 發表
没看过。。。是bernard兄 msg 我叫我入帮的。。我加入这个论坛还没到一个星期。。很多文章还没看。。
明白了。各位,一陣再吹過,我要帶my son and daughter落街下午荼。
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-9 16:39 發表
hi ,everyone!!!!!!
white tiger
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 15:40 發表

http://i242.photobucket.com/albums/ff264/nov_eve/emotion/23.gif哇。。假兄还是假uncle?有儿又有女了。。
世姪女,唔係你估!哈哈哈:onion14:
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 17:38 發表

不过,我吾知你地有无资格甘叫哦!
咪係,話曬我都係兄弟幫嘅高層。 只有我honey可以叫我屎桶佬。
原帖由 Darkn3t 於 2007-12-9 17:56 發表
假uncle。。我5场全买了。。
今晚嘅心水,我有少少貪心,所以這樣提供,希望黎個全中啦!
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 18:03 發表

你...................你又搂我便宜......................
周潤發名句:係咁先,唔係咩呀! 哈哈哈
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 18:08 發表

死屎桶佬!!!!!
拜拜,去食泰国菜啦:onion05: 係咁先,唔係咩呀!:onion14:
原帖由 bernardlhtan 於 2007-12-9 21:18 發表
假uncle,ur tip realible 1 or not??haha.......
唔明
原帖由 vwwo 於 2007-12-9 22:32 發表

点解你无打包俾我???
下次你咪洗旨意叫我做honey![
好彩無打包比你,我而傢重肚痛緊