返回列表 回復 發帖

健兄,努力呀!

用戶名次用戶名稱贏出場數落敗場數得勝場差
得勝率
贏錢倍數
(淨勝倍數)
波膽
(中波膽額外獎金)
贏得獎金
1~嘉~2968-3929.9 % 106.92 (38.92) 13 (6356000) 7932000
2sdandylau3977-3833.6 % 114.91 (38.91) 17 (7786800) 7574800
3cck_my82562659.4 % 29.41 (-25.61) 7 (2133600) 7064600
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区

打情罵俏,無眼睇

呢個貼切的

原帖由 nicnic1161 於 2009-1-14 22:25 發表

啊~,只想为你切生果啊
OMG
原帖由 cck_my 於 2009-1-14 22:29 發表

你3位夫人呢?
我心中只有honey
原帖由 lhy92725 於 2009-1-14 22:58 發表
终于返黎啦,攰到我死啦
沖個熱水涼先,再吹水
原帖由 cck_my 於 2009-1-14 22:59 發表

俾佢见到实训唔着!
咁就加多兩句先 honey是我的太陽,也是我的星星
原帖由 nikotina 於 2009-1-14 23:03 發表
好久没上来,大家好吗
nikotina兄,你好
原帖由 cck_my 於 2009-1-14 23:05 發表

今晚有人唔使训囖!
呵呵呵
原帖由 nikotina 於 2009-1-14 23:10 發表

你好,最近比较忙。多两个星期新年了,要回家了。
回家了,還會上來吹水嗎?
原帖由 nikotina 於 2009-1-14 23:21 發表

应该会比较少,因为这次回去要处理自己的人生大事,所以会比较忙。不过也只是回去一个星期多而已。
自己的人生大事 結婚?
原帖由 cck_my 於 2009-1-15 12:17 發表
今日终于可以做赌神!
恭喜恭喜

閃啦

返中更

各位兄弟姊妹

大家好
原帖由 cck_my 於 2009-1-19 22:19 發表
假龍頭大佬好!
健兄,今晚利物浦點睇?