返回列表 回復 發帖
原帖由 lhy92725 於 2008-12-12 15:48 發表
做野做到头晕晕
先將你的手放在頭下面,然後....... 咁就會輕松好多了
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
然後用手指按頭兩邊太陽穴,咁就會輕松好多了

今天心情好down

icekey 話要離開
原帖由 cck_my 於 2008-12-12 22:12 發表

是头痛
ME TOO
原帖由 bra少 於 2008-12-12 22:15 發表
哈哈!
         大家得闲踩下我个场!
                                       (广东吹水专区)
原帖由 hendytiu 於 2008-12-12 22:33 發表
兄弟帮...最近有什么活动搞啊..
有,集資買波

各位兄弟姊妹

要有心理準備我和健兄會被禁.........
頂上
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-13 20:42 發表
假兄...晚上好
mickey姐,你好
原帖由 mickeybblim 於 2008-12-13 20:58 發表

mickey姐
呵呵,我後生過你喎
原帖由 happy小鬼 於 2008-12-13 21:02 發表
我又回来了~~
happy小鬼

各位兄弟姊妹

大家好
原帖由 dranimals 於 2008-12-14 17:29 發表
hello, 1 st time visit
多啲黎坐
原帖由 Venus_Cat 於 2008-12-14 18:58 發表
嘩~ 矛上黎甘耐,多左好多貓貓啊~ 正~ 
VC,my love I miss you so much Are you miss me too??
原帖由 Venus_Cat 於 2008-12-14 20:02 發表

咦咦咦...你冰位呀?? 新來的嗎? 你好呀~~ 
I am your ........