返回列表 回復 發帖
香港伺服器上唔到呀,我而傢用緊http://www1.tvbnow.com/index.php,但好慢呀!
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
兄弟幫現在由靚姐管理,請大家支持她

感謝各位兄弟姊妹關心,我返來啦!

原帖由 Darkn3t 於 2008-12-18 15:38 發表

在这里打扰一下。。把前几天的帖子拿出来讲
我不认为这个是个好消息。。就算解禁。。他们应该不会在这个论坛里活跃了。。
这件事件里。。虽然我不是很清楚来龙去脉。。不过至少让我觉得我几个月前决定潜水的选择是 ...
放心,Darkn3t 妹 ,我和健兄不會離棄兄弟姊妹的!
原帖由 cammy8080 於 2008-12-18 20:34 發表
假兄返咗嚟喇
夫人呀!我都好miss you,快啲錫番我呀!
原帖由 cammy8080 於 2008-12-18 21:11 發表

我只係覺佢哋有I無E喎
踩你愛人
原帖由 canz85 於 2008-12-18 21:06 發表
欢乐的时光过得特别快。。。又是时间闪人。。

cam cam 旅途愉快。。兄弟帮的会员们。。祝你们有个幸福快乐的圣诞节。。HO HO HO
健兄回來時,記住返黎坐坐呀!
我都幫手頂下
原帖由 CC517 於 2008-12-18 22:15 發表

歡迎勞婆放監.
呢幾日有無偷食
原帖由 1739jay 於 2008-12-18 22:23 發表

有你在,问题不大,一定在最高
icekey有無話比你聽,我想........
原帖由 vwwo 於 2008-12-19 19:16 發表
希望 nicnic1161 能暂代青龙佬大,并能胜任!!!
nicnic1161 兄,努力呀!
各位兄弟姊妹,大家好
原帖由 YUYUME 於 2008-12-21 16:19 發表
頂上去啊
yummyyummy
原帖由 YUYUME 於 2008-12-21 16:29 發表
屎俑哥哥
wow , yummy yummy