返回列表 回復 發帖
原帖由 1739jay 於 2008-12-21 16:34 發表

你问他20亿嘞
20億??
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 enjoy698869 於 2008-12-21 16:25 發表

各位兄弟姐妹午安
enjoy698869,多啲黎坐呀!
原帖由 1739jay 於 2008-12-21 16:44 發表

ya la i see that 1 have wor
other i never see la
存款: 200000000 元 得2億咋
原帖由 YUYUME 於 2008-12-21 16:51 發表
你好嗎
I am fine,thank you
原帖由 dicksonkhan 於 2008-12-21 16:52 發表
但是你的现金也有一亿啊!
今晚準備攞黎博殺架
原帖由 1739jay 於 2008-12-21 16:51 發表

ya la wktan call him to buy ga
then he lose la
ya la wktan 唔明呢句
原帖由 1739jay 於 2008-12-21 17:12 發表

wktan fron bro family n bro pet pet family la
呵呵,係唔係話緊我喺足球赢$呢
原帖由 enjoy698869 於 2008-12-21 17:19 發表

Hi 假書僮龍頭大佬,您好!

得闲... 我会上来坐的。。。 近排忙着 找人加入兄弟帮及发好帖子!

头先我邀请加入兄弟帮的人數刚刚到達100人   ...
原帖由 1739jay 於 2008-12-21 17:17 發表

对啦 有没有得分
我贏了2億咋,我現在努力揾緊$$呀,要用好多錢找兄弟幫活動條數,因12月31日招兵比賽和股市結束後,起碼要用幾億
原帖由 ice.key 於 2008-12-21 17:31 發表

呵呵招兵比賽我找到人都唔出聲....等你好過一點...但股市就.... 那些錢我一定要呀 我都要找數呀 (找家族活動及出糧數呀)
放心,等健兄返來,他有7億現金啊
原帖由 1739jay 於 2008-12-21 17:37 發表

我找人进来,也没报嘞
帮你省下不少哦
感激你
原帖由 cammy8080 於 2008-12-21 17:41 發表
假兄你好吹得下喎
cammy凰凰大姐大夫人,介紹你識icekey,她係新任鳳凰大姐大,亦都係你姊妹,都係我嘅夫人
原帖由 YUYUME 於 2008-12-21 17:43 發表
屎俑哥哥...我搵到人幫我手做桌布區啦
恭喜恭喜
原帖由 YUYUME 於 2008-12-21 17:54 發表
至衰都係你
做版主有 ,我又無EQ 呵呵!
原帖由 cammy8080 於 2008-12-21 17:58 發表

咁边个凰凰大姐大走咗??要讓位比人??
係VC,她潛水了很久,所以......,而icekey由青龍佬大男兒生變返鳳凰大姐大女兒身