返回列表 回復 發帖
原帖由 1739jay 於 2008-12-30 01:44 發表

今天这么晚, 已经支持了
曼聯  (主) 對 米杜士堡(04:00   30-12-08)
讓球盤口
曼聯 [-1.5/2] 1.85
米杜士堡 [+1.5/2] 2.08

大細盤
大/細 中位數=2.5/3
大 賠率 1.85
細 賠率 2.05

標準盤
主嬴1.20 客嬴11.80 和5.50
點睇?
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
原帖由 1739jay 於 2008-12-30 01:51 發表

你是要看球吗 如果问我,我不会嘞 都是跟人买的 输了有人赔给我,所以我是包赢的
給5仟萬我買米杜士堡受讓
原帖由 1739jay 於 2008-12-30 02:07 發表

哇, 不是吧,你比我有米,还要我给
你应该找你的夫人们嘛 他们都很富有,收了很多私房钱
2仟萬啦,靚女
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-30 02:13 發表
假兄,要用到钱吗?
唔係呀! 呃緊妹妹仔啲錢
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-30 02:17 發表

咁啊,咁好喇,唔阻你哋啦,我要瞓啦,再见
me too
原帖由 cck_my 於 2008-12-30 13:54 發表
由于抽样调查显示有不少兄弟帮族员已经被禁或在不活跃状态, 有必要进行全面审核! 家族每个月都会发放工资给所有兄弟帮的族员, 为确保每一位族员都活跃及不浪费家族资金, 将把已经超过3个月不活跃(上次訪問日期在2008 ...
健兄,你係得嘅!
原帖由 cck_my 於 2008-12-30 13:00 發表

你对有關論壇貨幣及銀行政策 [最後裁決]有咩睇法?
如果真係要實行,我們就要開源節留 向外公開的活動或奖勵到期後就不會再舉辨了! 放心,我有信心喺虛擬賭博空間 » 虛擬足球投注區贏啲錢番黎幫補吓
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-30 17:05 發表
入黎坐下。。
輝哥,午安!
原帖由 ckhooi74 於 2008-12-30 17:15 發表

假兄午安。。
輝哥,你对有關論壇貨幣及銀行政策 [最後裁決]有咩睇法?
原帖由 CC517 於 2008-12-30 14:01 發表

請問有無活躍獎.
有,黎啦
原帖由 cck_my 於 2008-12-30 18:43 發表

兄弟帮之發帖獎厲比賽(只限兄弟幫嘅兄弟姊妹) 呢个活动2009年一係就停止由其他新活动顶替, 如果要继续就要减到每帖TVB 2000, 如何?
健兄,就减到每帖TVB 2000吧
原帖由 cck_my 於 2008-12-30 21:54 發表

OK, 无问题!
I miss you so much
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-30 21:59 發表
我都miss你啊
咁就黎啦

健兄

不如又nicnic1161兄試下派1月工錢給兄弟姊妹
原帖由 cck_my 於 2008-12-30 22:22 發表

好! 1月1日由nicnic1161兄发工资!
好,兄弟幫所有管理層每人10億,各位兄弟姊妹每人1億nicnic1161兄,萬歲,萬歲,萬萬歲!