返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-30 22:29 發表

要我点俾J
去搶番黎囉
【兄弟帮】2011年兄弟帮吹水区
see TV  Pearl  "house",i will come back at 2335hrs.see you
原帖由 cck_my 於 2008-12-30 22:36 發表

OK.....see you later!
原來2255hrs先開始,可以再吹一陣
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-30 22:36 發表

点抢啊~
用美男計
原帖由 cck_my 於 2008-12-30 22:42 發表

你3位夫人全部潜晒水!
cammy好似3月先會返來,而傢係佢妹妹有時間先會上黎打理兄弟幫生日會
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-30 22:51 發表

几靓女下架
你又知
原帖由 cck_my 於 2008-12-30 22:50 發表

係, cammy妹妹會上黎打理兄弟幫生日會?
係呀,今日先同佢係短訊吹了兩嘴
see TV la,see you at 0001hrs
原帖由 mikeyap 於 2008-12-31 01:04 發表
halo.....各位大佬。。。。。。。。。。。。。。。
不知道要吹些什么
在這里吹水,積分會多啲架,咁你會快些升級的
原帖由 nicnic1161 於 2008-12-31 09:48 發表

早晨啊,你好
brother,see 26629#
原帖由 comfit8 於 2008-12-31 02:05 發表
我準備緊 韓國車模美女爭霸戰 (投票項目)在美女貼圖區 。
請問今年post 好﹐ 還是明年 post 好 ?
希望大家給點意見 。
明年 post

nicnic1161兄

健兄已踢了很多不活躍和被禁兄弟姊妹出兄弟幫,所以你發新加入兄弟幫兄弟姊妹红包時,看看是否被踢後又加入,如果係不用給新加入红包 感激
原帖由 comfit8 於 2008-12-31 10:48 發表

Is too late , 我剛剛post 完 >。<
支持了
我今日要返中更,起碼喺2009-1-1,零晨3時先返到黎
返工啦