返回列表 回復 發帖

回應 yicno 第 58 篇文章

♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 qqbubu 於 2008-9-23 10:06 AM 發表

什么来得?没东西看。
一定啦...他问个问题..我来回答..
上传的网站啊...当然没东西看啊
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-23 10:24 AM 發表
我又进来了。。
手机短片揸fit人 + 4仔...
原帖由 manyiu 於 2008-9-23 11:19 AM 發表

輝哥係 TVBNOW 放4仔?
版主

回應 yicno 第 117 篇文章

探你
早晨啊...

回應 yicno 第 127 篇文章

你是来自哪里的啊

做工啦..
原帖由 yicno 於 2008-9-26 10:14 PM 發表
make in malaysia ~!
一样啦..
原帖由 yicno 於 2008-9-26 10:19 PM 發表

原来系同道中人! 你好啊~!我系kl人,现在搬进柔佛了!
不是同道架..你是4仔 我是少林 ....
今日无出街吗
原帖由 edwin10 於 2008-9-27 11:11 AM 發表

阿婆 n wongjj有伴了
是不是在讲我啊.....
原帖由 ckhooi74 於 2008-9-27 11:30 AM 發表

你问我啊。。?
你要做工架...
原帖由 yicno 於 2008-9-27 11:42 AM 發表
我要出去了~!
等下回来再跟大家问安!
早起早回啦...
甘快啊...
原帖由 yicno 於 2008-9-27 03:22 PM 發表

系啊~近日都好累!所以谜早去早回啰!
你没去抢奖金楼啊