返回列表 回復 發帖
欢迎你回来 可以去改下个look 吗
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-12-7 10:56 PM 發表
霸個位先
想看戏咩
原帖由 cammy8080 於 2008-12-7 10:55 PM 發表
我第2個入嚟
有乜心情啊
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-7 10:57 PM 發表

哦。。点改啊??
玩我啊...
原帖由 cammy8080 於 2008-12-7 11:00 PM 發表

我呢排好開心
开心是美好的
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-7 11:02 PM 發表

边敢玩你喎。。我唔惊你D和尚仔来围攻我咩。。。
我惊你拿废材丙我J
原帖由 tingx2 於 2008-12-7 11:05 PM 發表
i come to "cai chang"!!! finally u're back!!
(cannot type chinese words lar.. paiseh!!!)
做乜无去踢波啊...
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-7 11:08 PM 發表

已经四分五裂了。。。没影响力了。。
不知道
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-7 11:15 PM 發表

哦。。你都有嘢是唔知的咩??
你的一切
原帖由 wk.hoo 於 2008-12-7 11:25 PM 發表

哦。。算了吧。。你知道又如何。。。
不想知道啦 不想知道
讲开心,讲不开心,吹水的都来啦。。

有无人啊..
有没有在啊...
等到你来啦
不见不散