返回列表 回復 發帖
来找靓仔脚下的猪猪
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 10:34 AM 發表

唔要搵靓仔吗??
只是搵猪??
惊靓仔不得闲..
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 10:45 AM 發表

靓仔同猪是一体的。。。两个一起得闲。。
人猪一体..又有虫在里面啊
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 10:54 AM 發表

只虫放系我的心里面。。

我发觉我越来越似妖怪。。
太多奇怪的功能。。
不知道你的人..是不是'普通人'
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 10:59 AM 發表

普通人??
我咁靓仔更唔是普通人。。
我是靓猪仔。。
我惊你是普通人同只猪仔合埋一体

靓猪+仔
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 11:21 AM 發表

唔是啊。。。我唔可以同普通人合体
我会俾人打死的。。
我是靓仔+猪(心里再+虫

哇哈哈哈哈哈!!!!
普通人是不是平凡人来架

猪虫恋...好浪漫啊
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 11:29 AM 發表

咁要问普通人啦。。可能他觉得自己唔平凡。。
条虫唔错。。识的保护猪的。。所以我咁痴心。。
原来普通得黎又不平凡..可能是某方面

靓猪仔好幸福啊       条虫要珍惜猪猪啊
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 11:38 AM 發表

是??边方面啊?
哈哈哈。。我得闲就会缠住他。。
我点知道J...    我不是'人'既边个

应该是虫缠住你啦..
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 04:24 PM 發表

只人头先有出现,应该问下他。。
哈哈哈。。。虫虫讲我地没分你我的。。
只人出现时间同我不岩 撞不到..

等今晚看下 到他冇...

好羡慕的一对猪虫恋..
原帖由 tingx2 於 2008-12-23 04:36 PM 發表

哈哈。。 今晚只人有你陪了。。
你都可以的。。你可以搵个人来搞个正常人之恋。。
我不洗只人陪我..

我找只猫&猪爷爷好过啦... '人'不适合我
帅猪仔
原帖由 tingx2 於 2008-12-24 11:46 AM 發表

婆婆来探我啊??
就来要变返肥猪了。。
都是只猪猪J...
猪猪仔...
靓猪仔被'人'沟咗
原帖由 tingx2 於 2008-12-27 10:07 PM 發表

差点被人捉去劏了。。
好彩我身手敏捷逃走了。。
欢迎你回来咯...