返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-10 11:11 PM 發表

边个讲架,我成日俾人踢来踢去啊~
几时买车给我啊...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 qqbubu 於 2008-8-10 11:14 PM 發表

那里敢啊!
你刚刚讲的啊...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-10 11:14 PM 發表

不要紧啦!你都很勤力的作运动啦!
努力当中...
好难回复啊
原帖由 miki1012 於 2008-8-10 11:16 PM 發表

是咯。。。不要劈腿
要专一
原帖由 CC517 於 2008-8-10 11:17 PM 發表

你本性難移, 不用買.
买不到啊...
原帖由 Gabriel_Lum 於 2008-8-10 11:19 PM 發表

哈哈....施主....是你没有缘....不要敌毁我...
我不想看啊...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-10 11:36 PM 發表

我好专一架
我知道啊...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-10 11:26 PM 發表

仲记得?
记得啊..
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-10 11:44 PM 發表

知仲唔帮我澄清~
你喜欢谁啊... 要跟水澄清啊
原帖由 CC517 於 2008-8-10 11:46 PM 發表

忙乜呀.
我都好忙啊............................ ...................................... ...
原帖由 CC517 於 2008-8-10 11:54 PM 發表
我要去义電了, good night 各位.
  我都闪啦

回應 qqbubu 第 5035 篇文章

有在啊...QQ
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-11 12:11 AM 發表

好啦!今晚就到此为此吧!明天再聊吧!各位晚安咯!

我要去
知道啦..
原帖由 ed_teck 於 2008-8-11 12:14 AM 發表
  散會了??
你又吃高级mamak