返回列表 回復 發帖
原帖由 walala 於 2008-8-11 10:39 PM 發表
米奇晚上好。。。
呼拉拉..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 ed_teck 於 2008-8-11 10:39 PM 發表
  我傻到送章來多謝你講我壞話?
我知道你不是傻架...

回應 CC517 第 5214 篇文章

又见到张肥猫相
训不着啊...

乜谁在啊...
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-12 12:26 AM 發表

我来了,怎么睡不着呢?
是啊...
原帖由 ed_teck 於 2008-8-12 12:27 AM 發表
  掛著你個乜哥乜哥訓唔著啊?
你自己又训不着... 挂住yamyam

回應 nicnic1161 第 5226 篇文章

没有啦 习惯了迟睡啊
原帖由 ed_teck 於 2008-8-12 12:40 AM 發表

聽落我好似好喜歡叫yam 咁
是啊...我知道啊..饮胜啊

回應 nicnic1161 第 5229 篇文章

还没到一点啦...
原帖由 jclai 於 2008-8-12 08:36 AM 發表
nenek.几时买车。。
神秘人送的
原帖由 yng 於 2008-8-12 09:44 AM 發表
老鼠 你响边?
E度没老鼠仔架..
原帖由 CC517 於 2008-8-12 10:17 AM 發表
早呀.
只猫..早晨啊
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-12 10:22 AM 發表

猫猫狗狗就好多
是啊..家下多咗青蛙同龟仙人啊

回應 nicnic1161 第 5239 篇文章

知道你要上班啦..

回應 susanice 第 5241 篇文章

selamat pagi,susan