返回列表 回復 發帖
原帖由 susanice 於 2008-8-12 10:53 AM 發表

lu sibuk?
malas..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
发达楼$$$$$$...

请快向前走, 就在8888楼

不可以灌水,要有回复架....
不可以搞D男女感情之类的....
我惊肉麻

原帖由 susanice 於 2008-8-12 01:27 PM 發表
不可以搞D男女感情之類...肉麻
sibuk...

回應 bmoon1977 第 5258 篇文章

只猫不见了啊...

我要闪去找只猫
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-12 02:05 PM 發表
酱,婆婆你慢慢找咯........
今晚应该会出现啦
原帖由 喵喵囡囡 於 2008-8-12 02:31 PM 發表
BB,去咗邊啊???
下午很忙啊..

恭喜你结婚啊..
原帖由 ckhooi74 於 2008-8-12 02:34 PM 發表

自己肉麻就得,我地就唔得。。。
我自己有肉麻啊...
原帖由 manyiu 於 2008-8-12 02:44 PM 發表

Micky 同 我都驚 ga!
是啊..尤其是金鱼佬D
原帖由 qqbubu 於 2008-8-12 03:20 PM 發表
我还想着要不要进少林。多几天给答案你。过去四人帮坐啊!
你考虑看看,比较好..不用紧张做决定..这样一来自己也不后悔

我不去那里啊....人很多啊
susan..
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-12 06:05 PM 發表
有很多次拉...
几时啊..那个叫串人...

肉麻是某人对某人说喜欢,然后又对某某人又说爱..搞的复杂化 明白吗???
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-12 06:06 PM 發表
那个金鱼老........?
程咬金《人见人爱的可爱恐怖金鱼杀手》
原帖由 hendytiu 於 2008-8-12 06:09 PM 發表
hi...mickey 你好啊!!
你来了..今天怎样啊
原帖由 susanice 於 2008-8-12 06:11 PM 發表

saya tak sini
betulkah
原帖由 ed_teck 於 2008-8-12 06:11 PM 發表
  傾緊咩?
倾紧...anolog