返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-8-12 06:17 PM 發表

log 你個頭...
你不钟意啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 susanice 於 2008-8-12 06:17 PM 發表

係唔係好一個答案呢
是啊..笑死我啊...
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-12 06:18 PM 發表
我有看过你写情寺给2哥.....
那个是歌词啊,去看好来............. 好压力啊
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-12 06:20 PM 發表
这个金鱼佬是好人来的... 蔗田都有唱啦... 好人...
好人坏人..傻傻分不清
原帖由 susanice 於 2008-8-12 06:23 PM 發表

我目的就係咁
好厉害啊....香港人
原帖由 hendytiu 於 2008-8-12 06:24 PM 發表

还好咯!!最近streamyx..不能on9...sienz...
应该是这论坛server的问题,今天不能进来
原帖由 ed_teck 於 2008-8-12 06:25 PM 發表

已經用 digital 了...
多谢晒...你的.......我刚刚睇到
原帖由 ed_teck 於 2008-8-12 06:27 PM 發表
夠鐘.. 係時候閃人.. bye 咁多位..
又去踢波波
原帖由 hendytiu 於 2008-8-12 06:29 PM 發表

kl setapak..读着TARCollege!你呢??
我帮他答.. 他做工了
原帖由 jclai 於 2008-8-12 06:30 PM 發表

你没去运动?
今日我没去..我去星期三&五
原帖由 hendytiu 於 2008-8-12 06:31 PM 發表

不是啊!!是我streamyx line 有问题!!
你没去投诉啊..
原帖由 bmoon1977 於 2008-8-12 06:33 PM 發表
歌词拿来读的话事情诗咯... 所以你不就是写情诗给2哥咯...
...讲到讲不明白.. 不管你..
原帖由 susanice 於 2008-8-12 06:34 PM 發表

terima kasih~~ 886
sama-sama
原帖由 hendytiu 於 2008-8-12 06:34 PM 發表

是啊!!听说他以前是UTARian的哦!!是不是啊??
你想问什么啊..是呱
原帖由 susanice 於 2008-8-12 06:34 PM 發表

selamat  tinggal