返回列表 回復 發帖
原帖由 ed_teck 於 2008-8-12 08:11 PM 發表

係啊.. utar tarc 一家親..
冲咁快啊.... mandi kerbau
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 08:17 PM 發表

真的吗? 用香冲凉是否太过火了呢?
哪里有人用香水冲凉啊....

香水是喷的啊...
原帖由 hendytiu 於 2008-8-12 08:18 PM 發表

oh...i know already...
就是他啊
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 08:20 PM 發表

可能我太喜爱卡通了吧!McD我只喜欢吃他的无骨鸡肉块而已!
没看见你的来自....來自: 卡通世界!!!
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 08:22 PM 發表

把香水掺在浴缸里,就如我所说的一样啦!
那个不是香水..是香精aroma
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 08:23 PM 發表

wakakakakaka
小心啊..你严重灌水啊...只打"wakakakakaka"
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 08:28 PM 發表

灌水是什么意识呢?我不明白!!!!
就是随便打几个字母....或发表情类似的都叫灌水
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 08:33 PM 發表

是的!我明白了!下次再也不敢了!
好啦..没事的
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 08:41 PM 發表

我会学乖得啦!虽然我很爱小魔星!
我闪下..等下再来............................
我又闪返来
3va

不好在这层楼找老公啊...
原帖由 3va 於 2008-8-12 10:11 PM 發表

你好~~
好啊..
原帖由 CC517 於 2008-8-12 10:13 PM 發表
亞婆又去MSN了.
我去咗看戏啊...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-12 10:14 PM 發表

婆婆,回来啦!出去好玩吗?
没出去啊..
原帖由 3va 於 2008-8-12 10:15 PM 發表

被發現了。。
不可以贪心+花心啊..你已经有2位老公啊