返回列表 回復 發帖
原帖由 qqbubu 於 2008-8-13 06:26 AM 發表
你好!早晨, 得空过去四人帮坐啊!
QQ..早晨啊 你都酱早啊
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 qqbubu 於 2008-8-13 07:03 AM 發表
是啊!有开裆哦!
你是说你的工作啊
你做什么的啊...
原帖由 sweet_cherie 於 2008-8-13 07:03 AM 發表

hi hi~mickey,  
患了支氣管炎 ,必需食藥多休息, 現在好了許多...
记得准时吃药啊...我同只鸭仔会挂住你架
原帖由 qqbubu 於 2008-8-13 07:08 AM 發表
好了!我要去睡一下,八点半见。88
....我8点多要出门啊
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-13 07:41 AM 發表

早安!!!

你就好啦!我多阵子就要出门了!
我这里没有traffic jam 啊....不用酱早啊
原帖由 Geai 於 2008-8-13 07:42 AM 發表
U GUYS GETTING READY FOR WORK

ME ALMOST OFF LA  
master G...
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-13 07:44 AM 發表
昨晚我是诚心诚意的拿出真心来交朋友的,可是。。。。。。。。。。。

只可说一句我太单纯了!
放心啦...3va会明白的啦... 我不是你朋友啊....
原帖由 qqbubu 於 2008-8-13 10:28 AM 發表
要不要开个野鸡烧烤大会呢?
好啊...今晚你搞BBQ.. 我私人给你TVB10000

条件是:你要在这里回复最少50,从现在开始计算

原帖由 nicnic1161 於 2008-8-13 10:40 AM 發表
Hi ,你们好
nicnic...出发了啊
原帖由 dicksonkhan 於 2008-8-13 10:38 AM 發表

还不错哦!!!
今晚你们搞BBQ啊...
原帖由 mickeybblim 於 2008-8-13 10:45 AM 發表

好啊...今晚你搞BBQ.. 我私人给你TVB10000

条件是:你要在这里回复最少50,从现在开始计算
怕QQ看不到.. ..引用多一次
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-13 10:47 AM 發表

婆婆你好啊~早晨啊~
早晨啊...吃咗没啊
原帖由 nicnic1161 於 2008-8-13 10:48 AM 發表

还没有啦~还在家叻,哈哈~
自己要小心点啦..

我上来看下... 等下再来

回應 nicnic1161 第 5680 篇文章

今晚见啦...
原帖由 susanice 於 2008-8-13 10:56 AM 發表
tiap-tiap orang selamat pagi
E句都识埋...

等阵见...