返回列表 回復 發帖
原帖由 多事啦 於 2008-9-10 10:33 AM 發表

佢唔上黎玩架
仲好..不会下下check住晒
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 多事啦 於 2008-9-10 10:34 AM 發表

晚上我極之忙
晚上我极之得闲啊..

回應 Geai 第 733 篇文章

惊男朋友查..
多事J..
原帖由 多事啦 於 2008-9-12 06:11 PM 發表

到................一.........到
坐一坐

回應 多事啦 第 786 篇文章

多事J..你做咩啊

回應 多事啦 第 790 篇文章

你手..好D没啊
原帖由 多事啦 於 2008-9-16 12:39 AM 發表

又痛返啦
怪不得没上来啦....

回應 Geai 第 796 篇文章

G gor gor time for supper la

回應 多事啦 第 798 篇文章

睇E生没啊..
原帖由 rockyguo 於 2008-9-16 11:17 PM 發表

你度有无话睇病贵个D野架
自己去买药咯...

回應 多事啦 第 802 篇文章

今日应该没事啦
多事J.. 早晨啊
多事J,你好
原帖由 多事啦 於 2008-10-4 03:25 PM 發表

一般啦
咁耐唔见..又一般啊