返回列表 回復 發帖
原帖由 CC517 於 2008-7-25 06:34 PM 發表

恭喜你減肥成功.
....没得减啦...快变咗骨人啊..
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
原帖由 CC517 於 2008-7-25 06:38 PM 發表

骨人是潮人啊.
潮气有份...
原帖由 rrliew 於 2008-7-25 08:58 PM 發表
路过
big bro...有人灌水啊...
原帖由 edwin10 於 2008-7-25 11:03 PM 發表

你打我做麽。。。我的东东是猫猫 n 靓靓咧!!! 靓靓帮我打到他飞起来。。。
nicnic帮我们看场啊
原帖由 rrliew 於 2008-7-25 11:05 PM 發表

边个
nenek how r u
bosss ..tak payah kerja
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-25 11:07 PM 發表

记得俾返地利是波
睇下你个表现先...
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-25 11:09 PM 發表

尼度讲返人话好吗?
你JB人..不会听
原帖由 CC517 於 2008-7-25 11:09 PM 發表

好啦好啦, 放手啦, 唔好搞出人命呀.
只猫..你讲野啊..
原帖由 edwin10 於 2008-7-25 11:12 PM 發表

sorry sorry...打错人 。。。大人不记小人过。。。
又讲生病 ........还有在
原帖由 edwin10 於 2008-7-25 11:09 PM 發表

awak kerja apa...jangan cakap sapu lantai...
sudah pukul berapa...
saya di rumah
原帖由 CC517 於 2008-7-25 11:14 PM 發表

你點做打手架 快d跟亞婆婆學下功夫先.
擦我鞋啊..只猫
原帖由 我很孤独 於 2008-7-25 11:21 PM 發表
各位兄弟姐妹们,你们大家好,我又来了,有人在吗?
我不孤独..你好
原帖由 CC517 於 2008-7-25 11:24 PM 發表

亞婆, 你聽嘢啊.
睇野J..
原帖由 nicnic1161 於 2008-7-25 11:26 PM 發表

会听,不过依家我地吾系系MAMAK
有分别啊...
都在TVB
原帖由 我很孤独 於 2008-7-25 11:29 PM 發表

mickeybblim,好久不见,应该也有几十年的吧!你好吗?
100年啊...