返回列表 回復 發帖
原帖由 oscarcola 於 2009-3-11 01:36 AM 發表

未......好忙
我有時比較小上,5想比人話我揾着數,多閒話,
进少林就死得咯...仲多闲话 因为有50万,找着数
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
oscar...你讲angela.. 找着数...
原帖由 oscarcola 於 2009-3-11 01:47 AM 發表

5會呱............
不好找着数啊...
原帖由 oscarcola 於 2009-3-11 01:49 AM 發表

nonono....3哥叫佢入架
係我自己5想je....
以前3哥叫我进少林...
原帖由 oscarcola 於 2009-3-11 01:54 AM 發表

.......
其實啱傾未得lo...
是啊..我是无所谓啊.. 其实家族不家族都是一样架 只是喜欢赌球的最好进兄弟帮因为有tips
原帖由 oscarcola 於 2009-3-11 01:55 AM 發表

佢5係4人帮咩?
退会啦... 四人帮好好人架..他是4大之3啊..排第3的

回應 cammy8080 第 1081 篇文章

cammy...
原帖由 cammy8080 於 2009-3-11 02:30 AM 發表

又掛住玩股唔瞓呀??
挂住你
原帖由 cammy8080 於 2009-3-11 02:37 AM 發表

但你掛唔死喎??
我就是惊比2哥挂死我..所以放挂唔死
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-11 02:40 AM 發表

每时每刻
我会呷醋啊
原帖由 cammy8080 於 2009-3-11 02:45 AM 發表

咁我掛你掛嚟都無用....你都掛唔死嘅
死得啦...要去睡觉啦
你地慢慢啦...不好褂我啦...
慢慢恩爱啦... 听日见...

回應 oscarcola 第 1327 篇文章

咁好啊......
原帖由 toyo88 於 2009-3-15 03:00 PM 發表

人地两公婆黎架~~你想点呀??
8哥...