返回列表 回復 發帖
原帖由 nicnic1161 於 2009-3-1 03:30 PM 發表
什么东西好吃啊
小白的前页。。有放cheese cake 有相的
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥

回應 lhy92725 第 22641 篇文章

果个人灌水啊。。。。

回應 lhy92725 第 22643 篇文章

昨晚就有啦。。。 仲禁言啦
原帖由 lhy92725 於 2009-3-1 05:03 PM 發表

但睇佢又好似未造成比禁言吧
个个高级的去咗街啊。。。
原帖由 lhy92725 於 2009-3-1 05:11 PM 發表

星期日就无人上班
无人要做OT。。。

回應 lhy92725 第 22649 篇文章

所以个个去玩。。。
原帖由 ngls 於 2009-3-1 05:34 PM 發表

mickey 其实是哪里人??
IPOH。。。 你叻
原帖由 lhy92725 於 2009-3-1 05:49 PM 發表

甘都啱嘅
我地无职位。。。。 就打扫吹水咯。。。。
原帖由 lhy92725 於 2009-3-1 06:00 PM 發表

甘样反而自由啦
不必工作。。。有时候吹水
原帖由 lhy92725 於 2009-3-1 08:57 PM 發表

最正就甘样啦
开正你同我E凡。。
小白。。。。 晚上好
小白....

起身啦....
小白。。。。 在家也要早起。。。 起身啦
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-4 10:01 AM 發表
我已经到达KL的家啦!今天的午餐是猪肠粉!
是啊..甘是吃几包啊...
原帖由 dicksonkhan 於 2009-3-4 11:11 AM 發表
你不教,我也有的吃啊!我打包了五包回来啊!
5包....分几次吃啊