返回列表 回復 發帖
又要扫下...
♥欢迎入黎同我&只外星猫cc "搞搞震無幫襯"♥
bossss......... komputer boss sudah rosak
帮boss...........打扫下
原帖由 CC517 於 2008-7-29 01:15 PM 發表

不好意思, 剛剛賣晒, 明天請早.
你看档啊..
原帖由 CC517 於 2008-7-29 01:35 PM 發表

戴黑超, 好型喎, 當然看唔到我啦.
边有黑超啊...红色眼框咋...
原帖由 CC517 於 2008-7-29 05:30 PM 發表

喔啊, 紅色放大鏡, 放大了眼睛, but 眼中無貓囉.
我有眼无珠..
原帖由 jclai 於 2008-7-29 06:05 PM 發表

mamak有没有煮猫肉.
变态架...吃猫肉
boss............
jaga kedai

回應 hendytiu 第 1204 篇文章

坐下就好...老板不在
原帖由 hendytiu 於 2008-7-29 08:26 PM 發表

你老板是谁啊??
看一楼...我只是员工..partime
原帖由 hendytiu 於 2008-7-29 08:29 PM 發表

原来你只是一个partime吧了!!!
你要不要做...一日tvb500
原帖由 rrliew 於 2008-7-29 08:49 PM 發表

比人做
回水$88888
我想不做啊.....
原帖由 sweet_cherie 於 2008-7-28 12:34 PM 發表

mickey, 要小心你隻色鴨BOSS!!
现在才看见你张帖... 吓死我啦...
原帖由 rrliew 於 2008-7-29 08:58 PM 發表

无得傾
恐吓我啊..报警架
原帖由 rrliew 於 2008-7-29 09:33 PM 發表

nenek jaga nak kerja
saya tahu la